projeksiyonda video sorunu

Kodla Büyü

mystical

Üye
BT Sınıfında Öğretmen bilgisayarında da projeksiyonda da görüntü alabiliyorum.
Sorun şu..Bazı video'lar (avi uzantılı ve telefonla çektiğimiz videolar) Masaüstünde görüntü verirken projeksiyonla görüntüyü alamıyorum.Masaüstünde video yu izlerken tahtada Simsiyah bir ekran oluyor.Bu sorunu çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Hocam başlığı değiştirin yoksa konu kilitlenicektir.
Hocam masa üstünde sağ tıklayın ordan grfik ayarlarına ulaşın oraları kurcalayın.

eğer yansıttığınız tahta akıllı tahta ise akıllı tahtanın ayarlarından yapmanız lazım.

hocam o sorun bende de oldu eğer media player klasik sürümle videoyu açarsan (klm codec le geliyo.netten indirebilirsinisz).eğer yinede olmassa farklı player lar deneyin.player programlarının özelliklerinden oluyo.
yardımcı olabildiysen ne mutlu.saygılar selamlar.

Öncelikle evet yansıttığım tahta akıllı tahta ama malesef tahta çalışmıyor.Sorunlu bir öğretmen bilgisayarı geçen yıl sürekli servise gitti ayarları değişmiş olabilir.Ama özellikle hangi ayarlarına bakmam gerekiyor bilmiyorum.Starmemoli hocamın dediğini de yapıcam.Sonucu paylaşırım teşekkürler...

Foruma Yenı Üyeyım bende bır seyler söylemek ısterım öncelıklık pıxsel ayarlarına bakmanızı ve olculerının ona gore verılmesı gerekır masa ustunde acıor ıse goruntu ona gore ayarlıdır onu denemenızı tavsıye ederım ve bırde dıger abılerımızın dedıgı gıbı playerda sorun vardır sıze GOM Player tavsıye ederım her türlü uzantıları calıstırır

Geri