projektör aletineden monitörü görmüyor

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
arkadaşlar okuldaki projektör aleti benq.2 gündür deniorum ama projektör aleti açılmıyordaha doğrusu açılıyor ama ekranda sadece aranıypr die bir uyarı çıkıyo.monitörü görmüyor.napabilirim.ekran kartının ayarlarına gir dediler ona nasıl giricem?

arkadaşlar benim ekranım ve projektörüm arasındaki ayarı yapamıyorum birinde gözüken diğerinde gözükmüyor.NVIDIA nview in ayarlarını bilen varsa yardımcı olurmusunuz? bu ayarlarada sadece denetim masasından girebiliyorum. sağ tuş üzerinden giremiyorum.... :(

ben de hem ekranda görüntü hem de projektörde görüntü istiyorum ancak bir türlü yapamıyorum. bildiğiniz bir yol var mı acaba?
Projektöre görüntü verirken aynı zamanda kendi öğretmen bilgisayarımda da görüntü istiyoprum

scorpion209' Alıntı:
ben de hem ekranda görüntü hem de projektörde görüntü istiyorum ancak bir türlü yapamıyorum. bildiğiniz bir yol var mı acaba?
Projektöre görüntü verirken aynı zamanda kendi öğretmen bilgisayarımda da görüntü istiyoprum
bunun için ekran çoklayıcı alman gerekiyor. Ben aldırdım. Çok rahat bir şekilde kullanıyorum.

scorpion hocam,ekran girişini de projeksiyon aletine takın ozaman görüntü alırsınız.niye olmasın ben öyle kullanıyorum.

Hocam,hem bilgisayarda hem de projeksiyonda goruntu almak icin soyle yapabilirsiniz. Eger ekrankartiniz onboard degilse kucuk bir aparat var ekran kartinin beyaz olan girisine takmak icin adini bilmiyorum. Bize projeksiyonla birlikte gelmisti.Onu beyaz girise takiyosun. O aparata da normal projeksiyonun goruntu kablosunu takiyorsun. Ekran kartinin mavi girisine de bilgisayarın goruntu kablosunu takiyorsun. Daha sonra ekran karti ayarlarına giriyosun ve 2 monitorde calisacak ayarlari yapiyosun. Her ekran kartinin ayarlari farkli oldugu icin biraz kurcalamanizi tavsiye ederim.
Bu arada giris isimlerini biilemdigim icin mavi giris ve beyaz giris diye yazdim, kusura bakmayin. Coklayıcı da isinizi gorur ama benim anlattigim olay daha pratik ve kablodan kar etmis oluyorsunuz. Coklayici olunca ekstradan bir suru kalabalik ediyor bilgisayarın arkasinda.

lülü' Alıntı:
arkadaşlar benim ekranım ve projektörüm arasındaki ayarı yapamıyorum birinde gözüken diğerinde gözükmüyor.NVIDIA nview in ayarlarını bilen varsa yardımcı olurmusunuz? bu ayarlarada sadece denetim masasından girebiliyorum. sağ tuş üzerinden giremiyorum.... :(

hocam eski labımda ana bilgisayarın ekran kartı nvidia idi. projektörü takınca hızlı baslattan nvidia nın simgesine sağ tıklarsanız secenekler acılıyor. suan hatırlamıyorum ama oradaki secenkleri deneyerek bulabilirsiniz.
sadece projektöre görüntü
sadece monitöre görüntü
her ikisine de görüntü secenekleri vardı.

lülü' Alıntı:

Hocam projektörün kablosu ve bilgisayarın kablosu çarpaz bağlanacak Projeksiyon cihazına.ÇArpaz bağladıktan sonrA her iki tarafta da görüntü çıkar..

Geri