Projeler ile ilgili..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cinefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar... Bazı öğrenciler projeyi hala daha getirmediler. Öğrencilere sıfır vermek de istemiyorum. Getirmeyen öğrencilere hiç bi proje notu girmeyeceğim. Direk ortalaması neyse notu o olacak. Size sorum şu: Öğrencinin proje alıp almadığı e okul sistemine kayıt ediliyor mu? Yani getirmeyen öğrencilere proje notu girmesem sorun olur mu?

Hocam sınıf öğretmenlero lisede hangi öğrenci hangi dersten proje almışsa secerler sizde kendi sayfanızda konuyu yazarsınız...sinra bir girmeniz gerekir...ortaokulda nasıl bilmiyorum

Ortaokulda da böyle hocam ama not girmezsem bi sorun olur mu acaba ? Okuldaki öğretmenler sorun olmaz dediler ama bilemiyorum

Her öğrencinin en az 1 dersten proje alması gerekiyor. İlk dönem değil de ikinci dönem getiriyorlar bizde. Hocam eğer öğrenci getirmemişse proje tarihi girip not girmeniz gerekir. Getirmiyorsa ödül vermiş gibi olursunuz.

Hocam,

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 22

(2) Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında öğrencilere ders yılında istedikleri ders veya derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde öğretmen rehberliğinde en az bir proje hazırlatılır. Projeler verildikleri dönemde değerlendirilir. Proje vermeyen öğrencinin proje notu sıfır olarak değerlendirilir.

habibocak' Alıntı:
Hocam,

İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 22

(2) Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında öğrencilere ders yılında istedikleri ders veya derslerden bireysel ya da grup çalışması şeklinde öğretmen rehberliğinde en az bir proje hazırlatılır. Projeler verildikleri dönemde değerlendirilir. Proje vermeyen öğrencinin proje notu sıfır olarak değerlendirilir.

Çocuğun proje aldığını kim bilecek veya proje notunun girilmedigini kim bilecek ki :) ayrıca asıl proje notuna sıfır girersem başım ağrir :)

Geri