B bilgisayarbilisimmania Aktif Üye Mesajlar 143 8 Ocak 2025 #1 Projeleriniz için Server ihtiyacı olan arkadaşlar yazabilir.
ulasbtr Aktif Üye Mesajlar 176 8 Ocak 2025 #2 halka hizmet hakka hizmet mi diyosun hocam yoksa? ücretlendirme politikandan bahsetmemişsin. Paketlerini filan sunmamışsın Hayırlı işlerin olsun.
halka hizmet hakka hizmet mi diyosun hocam yoksa? ücretlendirme politikandan bahsetmemişsin. Paketlerini filan sunmamışsın Hayırlı işlerin olsun.
A alimali54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 381 8 Ocak 2025 #3 Şu an keyubu firmasından aldığım TR server üzerinde VPN kurup kullanıyorum. 65 TL ödüyorum. Sizin fiyatlar nasıl?
Şu an keyubu firmasından aldığım TR server üzerinde VPN kurup kullanıyorum. 65 TL ödüyorum. Sizin fiyatlar nasıl?
M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 8 Ocak 2025 #4 Hiç sunucu kullanmadım. Sunucuya geçmek istiyorum açıkcası.
B bilgisayarbilisimmania Aktif Üye Mesajlar 143 8 Ocak 2025 #5 derslerinizde kullanabileceğiniz php server . içerisinde Softaculuous mevcut, binlerce hazır scripti tek tıklama ile servera kurabilirsiniz.
derslerinizde kullanabileceğiniz php server . içerisinde Softaculuous mevcut, binlerce hazır scripti tek tıklama ile servera kurabilirsiniz.