fa.ruk44' Alıntı:
bilgisayarbilisim33' Alıntı:
fa.ruk44' Alıntı:
arkast' Alıntı:
Eğitim bir sen ne zaman milli eğtitim bakanlığında yetkili sendika olmuş anlamadım.
Ayrıca bizim ilçede promosyonların hepsi iki senedir dağıtılıyor.
eğitimbirsen tarafından hazırlanan raporun sonucu olarak bunlar ortaya çıkıyor o sebepten dolayı...daha 20 maddeye yakın bir madde topluluğu var onların hepsi onaylanacak...sadece tek sendikanın sitesini takip etmeyip hepsine bakınca biraz bilgi sahibi olunuyor işte.
O 20 maddenin hepsi onaylanacak diye bir kural yok. Bunu bizim okula gelen eğitimbirsen yetkilisi söyledi. Onlar tavsiye ve üzerinde görüşülecek şeyler. Olabilir de olmayabilir de. Ha bunlardan çoğu bence olacak ve eğitimbirsen bu işin kaymağını yiyecek. Sendikalı değilim. Ama eğitimbirsen'de sendika değil zaten. Diğer sendikalar gibi çalışmadılar hiç bir zaman, hiç bir zaman da çalışmayacaklar.
seni üzdüğüme üzgünüm ama ben de sendikalı değilim...ama ön yargılarımda olmadı hiçbir zaman
eğitim bir sen sadece genelgeyi duyurmuş Sanki onlar hak kazanmış gibi. Bu genelgenin ilk hali Hüseyin Çelik zamanında yayınlandı ve NİĞDE olarak biz ogünden bugüne alıyoruz ancak bazı eğitim birsenli okul müdürleri bu genelgeleri hiçe sayıp promosyonları öğretmenlere ualştırmıyorlar yok okula 2 bilgisayar verdiler yok milli eğitime ambulans alacaklarmış diye geçiştiriytorlar hatta il milli eğitim müdürlüklerinin bile bu haklarda gözü var ! sanırım.
Onun için bu kazanılmış hak eğitim birsene mal edilemez.