proshow gold kullanmayı bilenler

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar proshow golda hazıladığım sunu alttan ve üstten iki siyah şerit içinde gösteriliyor. tam ekran halinde görünmesini istiyorum. nerden ayarlayacağım. yardım lütfen :?:

uzun zamandır kullanmıyorum ama programın içinde publish ederken çözünürlük değerleri olması lazım ordan değiştiriyor olabilirsiniz.

Hocam Create output bölümüne girdiğinizde seçtiğiniz çıktı türüne göre (dvd-youtube-exe vb.) menu sekmesinde "use thumbnails that loop after" seçeneği onaylı olmasın ve themes bölümünde "no menus" seçin. Show sekmesinde ise "include intro show" seçeneği off durumda olsun.

marabaci hocam aynen bu şekilde ayarladım ama olmadı:S show sekmesinin yanındaki option sekmesi var orada ayralarla oynadım ama yapamadım:S

sayın hocam videoyu oluştururken video formatını seçtiğiniz bi bölüm vardır. 4:3 , 9:6 , geniş ekran veya kare ekran gibi. bunlardan uygun olanı seçerseniz sanırım boşluk olmayacaktır.

ben de deneme sürümünü kullandığım için düğün barkovizyonumuzda proshowgold un reklamını yapmak zorunda kalmıştık. Hazırlama işini son saatlere bıraktığım için. :oops:

Geri