Ptt Kitap -- >>> tavsiye ederim.

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Ptt kitap satış sitesi ile ucuz (indirimli) ve kargo ücreti ödetmeden kitap satıyor.

kitap severlerin inceleyip üye olmasını tavsiye ederim.

pttkitabı kulanmadım ama benim tavsiye edebileceğim bir site var
kitapzen.com diğer sitelerle kıyaslayınca fiyatı daha uygun üstelik sahaf bölümü de var

kitap alımlarında canımızı sıkan şey : Kargo olunca,
Ptt kitabın avantajı nı göstermek istedim. kargo ücreti yok.

bu nedenle tercih edilebilir.

zensu' Alıntı:
kitapzen.com diğer sitelerle kıyaslayınca fiyatı daha uygun üstelik sahaf bölümü de var
bu ay sipariş edeceğim kitapları, tavsiyeniz üzerine kitap zenle karşılaştırdım, iki kitabın fiyatı kitap yurdundan daha uygun hocam, siparişte problem yaşadınız mı hiç, güvenebilirmiyim bu siteye ?

Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı Hepsi burada dan kitap siparişi vermiştim 1 hafta beklettiler, temin edilemiyormuş. Aynı kitabı Ptt kitaptan istedim yayınevine iletildi mesajı 1 hafta durdu aradım, ilgileneceğiz dediler. Yaklaşık bir ay sonra tekrar arayıp iptal ettirdim. Daha ücret iadesi de yapılmadı.

Kargo bedava olayı güzel gerçekten, rekabet de oluştu bazı siteler de belli limitle kargo bedava yapmaya başladı kitapta...

diğerlerine bakmadım ama bilgisayar kitaplarında hepsi burada genel anlamda uygun geldi bana. yanılıyor muyum?

nryozer' Alıntı:
zensu' Alıntı:
bu ay sipariş edeceğim kitapları, tavsiyeniz üzerine kitap zenle karşılaştırdım, iki kitabın fiyatı kitap yurdundan daha uygun hocam, siparişte problem yaşadınız mı hiç, güvenebilirmiyim bu siteye ?

hayır hiç bir problem yaşamadım bu güne kadar, güvenebilirsiniz
kitaplarla beraber bi tane de bimdeki vip kahveden gönderiyorlar, vip pek içilmiyo ama :)

Geri