q klavye alacağım sorun olur mu?

Kodla Büyü

zeynelabidin21

Site Gezgini
merhaba arkdaşlar herkese iyi çalışmlar sınıfımdaki klavyeleri değiştirmek zorundayım 2006 yılında kurulan sınıfımdaki klavyeler artık miadını dolduru q klavye alsam yönetmelik açısından sıkıntı olur mu? q klavye kullanan var mı dersliklerinde? iyi çalışmalar

okulumuza başbakanlık genelgesi gelmişti F klavye kullanımıyla ilgili. Müdür de telaşlanıp F klavye aldırmış Q klavyeleri de kaldırtmıştı.. :P Bence F klavye alın öğretmenim..

dalgamı geçiyorsun hocam, adamlar bilgisayarları sınıflara dağıtıp atıl ilan ediyorlar sen sınfa yatırım yapıyorsun bu niye q klavye mi dicekler. :wink:

hocam klavyenin f si q olmaz
q klavye alın baktınız birşey diyen gıcık birine denk geldiniz
tuşları söker f ye göre dizersiniz olur biter

eemree' Alıntı:
hocam klavyenin f si q olmaz
q klavye alın baktınız birşey diyen gıcık birine denk geldiniz
tuşları söker f ye göre dizersiniz olur biter
hocam söküp takarsınız da maalum f ile q klavyenin harf üstündeki nümerik tuşların simgeleri farklı yerlerde öğrenci için sıkıntı olur. benden tavsiye bence f klavye alın. eski okulumda çok bilmiş öğrenciler verdiğim etkinliği q da hızlıca yapabilirken f le zorlanıyorlar (benim gibi)

geçen sene özellikle f klavye kullanımını artırma konusunda okullarda f klavye kullanılacağını okumuştum

2 okula gidiyorum biri F diğere Q bir sorun olmadı

Hocam ben Q almıştım sonra pişman oldum bence f al arkadaşın dediği gibi mebde f klavye kullanımını amaçlıyorlar.

bencede f al zaman içinde tam dönüşüm sağlanacak gibi görünüyor çocuklar şimdiden alışsın..

Geri