Rüyamda bakan açıklama yaptı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
1-bilgisayar dersleri haftada 2 saat oldu
2-bilgisayar dersleri zorunlu oldu
3-bilgisayar derslerinin not olarak karneye geçilmesi kararlaştırıldı
4-bilgisayar müfredatı ygs kapsamına alındı
5-bilgisayar derslerinin müfredatının her sene güncellenmesine ve teknolojiye uyumlu hale getirilmesine karar verildi
6-eskiyen teknoloji sınıfları hemen yenilendi bundan sonra da her 5 senede bir yenilenmesine karar verildi
7-her sene en az 1000 tane bt öğretmeni alımı yapılmasına karar verildi.

Ürya değil, fantaziymiş hocam bu senin gördüğün.

Tüm bu maddeleri aynı anda mı rüyanda gördün hocam. Bence tüm maddelerin aynı anda olması rüyada bile görülecek bir şey değil.

Hocam rüyanda da adı geçen şahsın kafası 75 derece yamuk muydu, yoksa düz mü gördün?

only61' Alıntı:
1-bilgisayar dersleri haftada 2 saat oldu
2-bilgisayar dersleri zorunlu oldu
3-bilgisayar derslerinin not olarak karneye geçilmesi kararlaştırıldı
4-bilgisayar müfredatı ygs kapsamına alındı
5-bilgisayar derslerinin müfredatının her sene güncellenmesine ve teknolojiye uyumlu hale getirilmesine karar verildi
6-eskiyen teknoloji sınıfları hemen yenilendi bundan sonra da her 5 senede bir yenilenmesine karar verildi
7-her sene en az 1000 tane bt öğretmeni alımı yapılmasına karar verildi.

üzerine bir şey almadan uyumuşsun herhalde hocam. bi taraf açık kalmış :)

O rüyanın devamında maaşlara da iyileştirme yapılacak diyordu, erken uyanıp kaçırmışsın o kısmı. bu gece saat 03:15 de tekrarı var. izlemek isteyenler o saatte uykuda olsun.

Bende gördüm bugün rüyamda. eskiler kötü rüya görünce anlatma derler ama baktım biri başlık açmış bende yazayım dedim :roll:
Söz istiyorum sorunlarımızdan bahsetmek için sözüme başlıyorum ama adam dinlemeden gidiyor .

Geri