Radar heryerde ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YuLiaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

YuLiaN

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar dikkatli olun canınız yanmasın. dün bir arkadaşa 343 tl lik ceza kesmişler. Herhalde yeni gelir kalemi gerekti. Devlet Pusu Kurmaz anlayışıda değişti.. Hızlı gitmek yanlısı olmamakla beraber , traktör de kullanmıyoruz herhalde düz yol şartlar uygun tabela 50 gösteriyo .
Doğudaki kaçak elektrik gibi olur gibime geliyo bu uygulamada oralarda ortalıkta görünmeyip , bazı şeyleri görmezden gelenler gene ensemize binecekler. Verdikleriyle aldıklarını kıyaslayınca hakkaten herkes devlete çalışıyo bu ülkede..
aldıgımız maastan peşinen %25-%30 arası zaten kesiyolar. aldıgımız birçok üründe KDV ÖTV ıvır zıvır derken yine kesinti var. Herhalde insanlar %50 devlete çalışıyo.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22818514.asp

http://haber.mynet.com/radar-var-uyaris ... t_HomePage

Hocam işin çivisini çıkardılar gerçekten..
Vanda görev yapıyorum ve son 11 ayda;
2 yanlış park
1 yanlış parktan otoparka çekme
1 kural ihlali
2 radar cezası yedim..
Hakkımı asla helal etmiyorum.. :x

ordinaryus' Alıntı:
2 yanlış park
1 kural ihlali
2 radar cezası yedim..
HOCAM CİDDEN DEVLETE ÇALIŞMIŞSINIZ.

aakcakaza' Alıntı:
Ayran içelim ayran ki (milli içkimiz!) uyutulmaya devam edelim.
Bunlarda vergiler gene artırılacakmış zaten %70 vergi alıyor daha ne yapacak merak ediyorum.

ordinaryus' Alıntı:
2 yanlış park
1 kural ihlali
2 radar cezası yedim..
Yazık günah. :sleep:

Hocam inanın devlet düşmanı oldum yaa.. Hatta burda polislere bile dedim şurda bi teröristle polis yaralı olsun teröriste yardım ederim diye..
Ki kuzenimde burda çevik kuvvet..

bu ülkede hükümetin yaptığı yanlış uygulamaları söylemek bile o kadar zor ki
söylediğinizde proavakatör olursunuz söylemeseniz içiniz yanıyor. devletin verdiği zam % 3 geri aldığı ise %30 dur. dün gece polis çevirdiarabanın bütün kontrollerini yaptı birde alkol muanesinden geçtik şükür ceza yemedik ama ceza yiyen yüzlerce araç oldu

IMF ye olan borcumuz bitmiş 5 milyar borç verecekmişiz IMF ye vaybe.Hani biz çok fakirdik.Öğretmene gelince fukara kesilenler ne diyecek.

ben destekliyorum arkadaşlar
ben kurallara uyan duyarlı bir sürücüyüm daha bir tane bile cezam yok
herkes kurallara uysun. uymayan da cezasını ödesin.
yolun ortasına araba park edenlerden hiç mi rahatsız olmuyorsunuz. belki bu cezalarla biraz azalır. yüksek hız nedeniyle meydana gelen kazalarda bir sürü insanımız öldü.
bence daha da sıkı bir kontrol gerekli.hiç kimse kimseniz hayatını riske atmamalı diye düşünüyorum.
bunun yanında bazı yerlerin hız limitlerinin güncellenmesi de gerekli tabii...

agazi' Alıntı:
yolun ortasına araba park edenlerden hiç mi rahatsız olmuyorsunuz. belki bu cezalarla biraz azalır. yüksek hız nedeniyle meydana gelen kazalarda bir sürü insanımız öldü.
bence daha da sıkı bir kontrol gerekli.hiç kimse kimseniz hayatını riske atmamalı diye düşünüyorum.
Hocam çok doğru diyorsun ama yeminle yazıyorum;
Aracımı kenara çektim, camları açık 4 lüler yanıyor ve içinde eşim oturuyor.. Sadece 4 dk duraklama yaptım. (Yasal süre 5 dk)
Adam gelmiş o sürede eşime demiş size ceza yazdım. Lan şefersiz herif bi desene çekin aracı diye 5 dk bile olmamış..

agazi' Alıntı:

herkese eşit muamele yapılsa kimse itiraz etmez.denk getirdiğine getiremediğine yazma ki isteseler hata yapan herkesi bulabilirler bu insanın zoruna gidiyor.

http://ekonomi.milliyet.com.tr/-turkiye ... efault.htm

işin garibi bu adamlar böyle dedi diye böyle olduğuna inanan insanlar var. insanları aptal yerine koyuyorlar.

agazi' Alıntı:

http://www.habertut.com/milletvekiline- ... eligi.html

Bir kural varsa herkese uygulanmalı. Halka cezayı bindirip ağababalara öncelik vermek görmezden gelmek adalet değildir.

Arkadaşım hızlı gidene ceza veriliyor da niçin sinyal vermeden dönenlere ceza yok. Bunları arabalarımıza kamera taktırıp şikayet etme zemini hazırlamaları lazım. Yaya iken de araba kullanıyor iken de en sevmediğim şey sinyal vermeden dönmektir. :x

4-5 yıllık sürücüyüm şimdiye kdar toplam 600 tl civarı ceza yedim.
şehre bir hükümet yetkilisi geldiğinde korumaları konvoyları saatte 200 ile gidiyor şehir içi
ben 80km hızla ceza yedim

amaç kaza önlemek falan değil. amaç para toplamak. kırmızı ışıkta geçmenin cezası 150 mi 300 e mi çıktı bilmiyorum ama sen 50 tl de yapsan 500 de yapsan geçen zaten geçecek. 50 lira 100 lira olunca aman ucuzmuş diye milet basıp gitmeyecek heralde. mantık soymuşken tam soyayım hesabı. park cezası neden 70 tl? neden daha az değil? 30 tl olsa ha bire park yasağı olan yere mi bırakıcaz? hız sınırını geçmenin de cezası çok yüksek. sanki eskiden 150 ile gidenler şimdi 120 ile mi gidecek? kesinlikle hayır. Ama geçene de biz tam geçirelim mantığı var.

agazi' Alıntı:

:alkis: :+1:

evimin önünde evde anahtarı unutmuşum, biliyorum çakalların pusuda beklediğini.
Sanki beni izliyorlar :)
Eve koşarak gittim eşime de bir yandan arabayı gözetle diyorum.
Kaşla göz arasında arabanın yanında belirmişler hemen çekiciye almaya başlarken bağırmaya başladım.
Hiç birşey olmamış gibi pılını pırtını toplayıp gittiler.
(Araba trafiği aksatmıyor bu arada)

Ben bana torpil geçsin demiyorum. Ben herkes için aynı adaleti istiyorum.
Minibüs , taksi , otobüsçülere bunların ne kadarını ceza kesebiliyorlar.
Adamlar ne ışık, ne trafik kuralı dinliyorlar.

Valla çok sinir oluyorum polislere.
Bir de o senli benli konuşmaları yok mu, deli oluyorum.
Bu polisleri neden eğitimsiz kişilerden seçerler anlamıyorum ve hiçbirine güvenmiyorum. NOKTA...

Geri