Radyo-Televizyon Branşı alan değişikliği

Kodla Büyü

sefgat

Site Gezgini
Arkadaşalar alan değişikliğinde geçebileceği alan olarak Radyo-Televizyon var. Meslek liselerinden haberimiz yok bu bölüm nasıl bilgisi olan var mı? geçiş yapmalı mıyız?

her açılan bölüme geçiş yapamazsınız, yan alanınız olduğunu belgelendirmeniz lazım.

ulass hocam mebbisten bakabilirsiniz.

2010 da o alana atanan Elektronik Öğretmenliği mezunu arkadaşım var. O da Elektronik alanınına geçmek istiyordu. Radyo Televizyon bölümü çok az meslek lisesinde var, yer değiştirme durumları çok zor.

Hocam benim demek istediğim,hangi branşların hangi alanları seçebiliceğine dair bir tablo vardı.O tabloyu nasıl bulabilirim?

Hocam mebbiste bütün bölümler açılıyor,Ben alanlarla alakalı tablo vardı onu arıyorum.Teşekkürler.

elektronik öğretmenliği mezunuyum. radyo tv öğretmenliği yapıyorum. alanımdan memnunun severek yapıyorum. kameraman sunucu program yapımcısı kurgucu gibi elemanları yetiştiriyoruz. kanallara ve ajanslara.

ancak forumda bilgisayar öğretmenliği yapan elektronik mezunu bi arkadaşımızın rtv ye alan değişikliği 80 nolu çizelge gerekçe gösterilerek iptal edilmiş.

80 nolu çizelgeye göre R-tv Alanına geçiş mümkün değil gibi gözüküyor. Mebbisi açıp, hangi alanı seçersek seçelim açıkları görebiliyoruz zaten. Hangi alandan hangi alana geçiş yapılabileceğini gösterir net bir çizelge var mı? Yani şu alandan şu alana geçiş yapılır diye? 80 nolu çizelgeye göre şu an geçiş olmaz gibi ancak bir çok elektronik öğretmenliği mezunu arkadaşın da R-tv. Kadrosunda çalıştığını biliyoruz.

sy_26' Alıntı:
80 nolu çizelgeye göre R-tv Alanına geçiş mümkün değil gibi gözüküyor. Mebbisi açıp, hangi alanı seçersek seçelim açıkları görebiliyoruz zaten. Hangi alandan hangi alana geçiş yapılabileceğini gösterir net bir çizelge var mı? Yani şu alandan şu alana geçiş yapılır diye? 80 nolu çizelgeye göre şu an geçiş olmaz gibi ancak bir çok elektronik öğretmenliği mezunu arkadaşın da R-tv. Kadrosunda çalıştığını biliyoruz.

Evet,tam da anlatmak istediğim buydu.Soruya cevap verebilecek arkadaşlar varsa,görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

valla bu sorunun cevabını bende arıyorum zira bilişim teknolojileri alanı olarak atamaya esas ya da derse esas alanlara bakarsak hiçbir alanda değişiklik yapamıyoruz..

Hocam bende elektronik mezunu bilisimciyim
Ozur grubuna bağlı alan degisikliginde bana da radyo
Tv açıldı ama atamam yapılmadı.
Google Meb kaynak okullar yaz çıkıyor zaten
Ama bu adamlar 80 Nolu çizelgeyi esas alıyorlar
Bu bölüme gecmek için ya ilk atama olacaksın
Yafa elektronikten buna geçiş yapacaksın

designbote' Alıntı:
valla bu sorunun cevabını bende arıyorum zira bilişim teknolojileri alanı olarak atamaya esas ya da derse esas alanlara bakarsak hiçbir alanda değişiklik yapamıyoruz..
bulursan haberim olsun. buldum yaz, ben seni bulurum

ya iyide benim anlamadığım radyo ttv bölümüne geçiş yapmak için neden elektronikten geçiş yapoayım ki burda önemli olan mezun olduğun alan çalıştığın değil. hem birisi çalışıyor diğerinin ki sayılmıyor bu nasıl bir saçmalık. kabul etmeyeceksin neden bu bölümü bize açık gösteriyosun be millli eğitim!!!

Geri