ray ban güneş gözlüğü bu fiyata

Kodla Büyü

bilgisayarmax

Süper Üye
Süper Üye
http://www.tr-rayban.net/ bu siteden alışveriş yapan var mı arkadaşlar.çakma mı orjinal mi acayip uygun fiyata gözlükler var.üstelik kapıda ödeme.sahte olma ihtimali yüksek gibi geldi bana ama deneyen var mı içinizde

çakma hocam bende eşime bakıyordum rayban seri numarasına göre aratıp buldum ama burada seri noları bile yazmıyor

sivasta askerlik yaparken 5-10-15 tl ye orjinale çok benzeyen, camında, sapında hatta etiketinde ray ban yazan gözlükler vardı çok şaşırmıştım.

şöyle düşünürseniz bir gözlüğün maliyeti taş çatlasın 10 TL markası ne olursa olsun. Gerisi marka parası. Kaçak yollardan getirenler varsa ucuz satabilirler ama bunu da açık açık internetten yaparlar mı bilemem.

bence çakma için 70 tl çok hocam ya çakma alacağına optikçiden 150 liraya başla marka almak mantıklı sonuçta göz Allah korusun

6 sene önce 270'e almıştım. polarize + UV yazın araba kullanırken büyük rahatlık. ciddi görüş ferahlığı sağlıyor. ama her model polarize + UV değil

3 sene önce bu fiyatlara bir tane rayban damla modeli almıştım çok kaliteli bir emitasyondu piyasadaki 50-60 tl lik gözlüklerden iyi.. hala kullanıyorum

ben bundan bir kaç yıl once almıstımbi tane bu cakmalardan...
cam kalitesi orj. yanından bile geçmez benzeyen sadece dıs görüşnüşü bunların çoğunda
yarardan cok zararı olur.

Gidin optikçiden 100-150 bi güneş gözlüğü alın daha iyidir....

4 sene önce ünide almıştım rayban damla model 250 liraya. eminim 30 lira maliyeti yoktur tamamen markaya veriyoruz parayı.

bugün 80 tlye valentina diye bi gözlük daha aldım bakalım şimdilik iyi

karakus' Alıntı:
ben bundan bir kaç yıl once almıstımbi tane bu cakmalardan...
cam kalitesi orj. yanından bile geçmez benzeyen sadece dıs görüşnüşü bunların çoğunda
yarardan cok zararı olur.

Gidin optikçiden 100-150 bi güneş gözlüğü alın daha iyidir....

hatta baş ağrısı bile yapıyor bence de kesinlikle göz önemli fazla verin iyisini alın arkadaşlar..

nusaybinde 70 80 tl fiyata ray ban onlar orjinal diyorlar- olmayabilir de anlamak çok zor, orjinaliyle tıpa tıp aynı gözlük satılıyor...

sahininces' Alıntı:
nusaybinde 70 80 tl fiyata ray ban onlar orjinal diyorlar- olmayabilir de anlamak çok zor, orjinaliyle tıpa tıp aynı gözlük satılıyor...
hocam bende bu hafta içi gitmek istiyorum nusaybine casio saatlere bakıcam dalgıç modellerine. sizin bildiğiniz bi yer var mı

Geri