read/write process memory belleğin bir kısmı işlemi tamamlad

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruya12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ruya12

Site Gezgini
read/write process memory belleğin bir kısmı işlemi tamamladı hatasını çözmek için format dışında ne yapılabilir.9 bilgisayarda bu hatayı veriyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Office programlarını açarken bu hata çıkıyor.Ne yapılabilir

Usb disklerde bu tür bir hata varsa yapılacak sadece kurtarılabilen belgeleri kurtarıp varsa flash diski garantiye göndermek yoksa açıp içini incelemek.

9 bilgisayarda çalışmaması normal Hocam çünkü sorun flash diskte okuma/yazma hatası vermiş. İşi bitmiş.

Cevap için teşekkür ederim.Bu hatayı office programını açmak istediğimde bilgisayar veriyor. Flash bellek değil.Sizin yorumunuza göre harddiskin işi bitmiş olabilir mi?(umarım öyle değildir).

Yok Hocam memory bellek dediğiniz için ben flash disk anladım. Sorunlu olarak eğer ofis bu hatayı veriyorsa ben virüsten şüphelenirim. Çünkü harddiskin hata verdiğini göremezsiniz.. Bilgisayar kapanır. Reset atar.

Kurduğunuz ofis kurulumu da hatalı olabilir.

pazartesi yeni bir ofis deniycem.Teşekkürler :++:
eylülden itibaren office i sorunsuz kullanıyorduk öğrenci bilgisayarlarında.Böyle bir sorun çıkınca şaşırdım.Gerekeni yapıcaz artık.

Deepfreeze yüklü ise virüs kaynaklı değildir. Orası garanti başka bir sebep aranması gerekir.

hocam, disk temizleme hizmetini çalıştırarak önemsiz olan bir çok dosya çıkar onları sildir, eski dosyaları sıkıştırı da seç..

Hocam daha detaylı bilgi verirseniz daha çabuk çözülebilir.
Bilgisayarlar güncelleniyor mu?
Deep Freeze var mı?
Anti-virüs programı var mı?
Bu hata çıkmadan önce bir program yükeldiniz mi bilgisayarlara?
Ram değişikliği özellikle farklı özellikte ram taktınız mı?

hocam 2 tane bilgisayara format attım imaj dvd den. 3 gün kullandık sonra yine aynı hatayı verdi.Deep freeze yok ama güvenlik kartı takılı ve c de koruma altında.ram değişikliği yapmadım.bilgisayarlar çok eski. antivirüs var.

Geri