Real GS maçı izlenebilecek kanal listesi verilmiş.Deneyen?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sfym

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.

---------------
Real Madrid Galatasaray maçı D-SMART tan canlı olarak yayınlanacak fakat bazı yabancı uydu kanalları maçı canlı olarak verecek. Real Madrid Galatasaray çeyrek final maçını kanallar şifreye girmediği takdirde izleyebilirsiniz. (kaynak: habergazete,com)

AZTV Real Madrid Galatasaray
ZDF Real Madrid Galatasaray
İdman TV Real Madrid Galatasaray
Club RTL Real Madrid Galatasaray
HRT 2 Real Madrid Galatasaray

-----------------
AZTV frekansını arattığımda: 10965 Pol:H SR:12800 FEC:5/6 (PU Teleradio / Azerbaycan Paketi)

Daha önce deneyen oldu mu? İzleyebiliyor muyuz?

.

İdman dün akşam Bayern Münih - Juventus maçını verdi. Biss key olayını halledince sorunsuz izlenebiliyor. Azeri türkçesi rahatsız ederse, yanına trt radyoyu açarsın televizyonun sesini de kısarsın olur biter :)

abaki' Alıntı:
.

---------------
Real Madrid Galatasaray maçı D-SMART tan canlı olarak yayınlanacak fakat bazı yabancı uydu kanalları maçı canlı olarak verecek. Real Madrid Galatasaray çeyrek final maçını kanallar şifreye girmediği takdirde izleyebilirsiniz. (kaynak: habergazete,com)

AZTV Real Madrid Galatasaray
ZDF Real Madrid Galatasaray
İdman TV Real Madrid Galatasaray
Club RTL Real Madrid Galatasaray
HRT 2 Real Madrid Galatasaray

-----------------
AZTV frekansını arattığımda: 10965 Pol:H SR:12800 FEC:5/6 (PU Teleradio / Azerbaycan Paketi)

Daha önce deneyen oldu mu? İzleyebiliyor muyuz?

.

az tvyi geçenki maçta denedim maç başlarken kapanıyor ekran

malesef aztv şifre giriyor kimi arkadaş açtı kimisi açamadı bende açamayanlardanım
Not: schalke maçı için yazdım

yanlış bakmadıysam idman tvde akşam
23:45 Futbol. Çempionlar liqası. ”Borussiya” D – “Malaqa” (canlı)
maçı varmış
AZ TVde var ama

arkadaşlar eğer uydu alıcınızın biss ayarlarını paket programlarla kırarsanız her seferinde biss girme zorunda kalmassınız.

Ben maçları aztv den sıkıntısız izliyorum. Türkçeside fena değil hani. Dün messi gol atınca barcelona hesabı açtı diyordu spiker :)

Dün akşam Az TV'nin frekanslarını girdim ama kanalı bulamıyor. Nedendir acaba? Uydu Türksat 2A-3A değilmi ?

ozel' Alıntı:
Alman ZDF kanalı şifresiz arkadaşlar. Hotbird'de yayın yapıyor.
bende onu soracaktım az tv den biss girince izleyebilirsiniz kolay aslında ama bu lg televizyonların uydularının biss özelliği yok eger zdf şifresiz verirse şahane olur vermezse az tv den devam

dndd' Alıntı:
ozel' Alıntı:
Alman ZDF kanalı şifresiz arkadaşlar. Hotbird'de yayın yapıyor.
bende onu soracaktım az tv den biss girince izleyebilirsiniz kolay aslında ama bu lg televizyonların uydularının biss özelliği yok eger zdf şifresiz verirse şahane olur vermezse az tv den devam
ZDF YAYIN AKIŞINDA DORMUND Maçını verecek. ZDF ELEYİN

Geri