Realtek HD audio driver

Kodla Büyü

ozkancanan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bana Realtek HD audio driver lazım, gezginlerde var da meb hattından indiremedim erişebilen bir arkadaşım indirip buraya atabilirmi acaba :oops:

Arkadaşlar yine problem var, ben sürücüyü buldum kuruyorum aygıt yöneticisinde sürücü gözüküyor ama ses yok! Denetim masasındaki ses ayarlarıda pasif gözüküyor kaldırıyorum sürücüyü, ben tekrar yüklemeden sistem yeni donanım bulundu yüklendi diyor ama yine ses gelmiyor :? bu problemi nasıl çözebilirim ki?

hocam bende de sorun var. yüklüyorum hem de değişik kaynaklandan bulduğum sürücüleri yükledim, aygıt yöneticisinde görünmüyor bile... çıldırmak üzereyim nolur yardım edin...

SigmaTel_STAC9221_A2_Intel_82801GB_ICH7_A-1
aratarak bu drıverı kurun emın olun cok rahat edeceksınız asus anakartımın drıverını kendı cdsınden kurmama ragman calısmamıstı aramalar sonucnda yakjlasık 1 ay bu drıverı buldum yukledım sorun kokten halloldu

ben realtekin kendi sitesinden son sürücüleri çekip kurmanızı tavsiye ederim.
Her türlü sorunuma çözüm olmuştu.

wes' Alıntı:
ben realtekin kendi sitesinden son sürücüleri çekip kurmanızı tavsiye ederim.
Her türlü sorunuma çözüm olmuştu.

denicem hocam teşekkür ederim.

adiyif' Alıntı:
SigmaTel_STAC9221_A2_Intel_82801GB_ICH7_A-1
aratarak bu drıverı kurun emın olun cok rahat edeceksınız asus anakartımın drıverını kendı cdsınden kurmama ragman calısmamıstı aramalar sonucnda yakjlasık 1 ay bu drıverı buldum yukledım sorun kokten halloldu

hocam bulamadım bu dediğinizi. hep yabancı açılamayan sayfalarda çıkıyor... yine de teşekkürler...

Geri