recovery dvd yok win7 çöktü, yardım edin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 61>34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar laptop'da recovery dvdsi yok, win7 çöktü ne yapacağımı şaşırdım.. şeydan diyorki daya xp'yi paşalar gibi çalışsın ama onda uyumluluk sıkıntısı çıkar diye korkuyorum, çözüm için öneri sunabilecek arkadaş varmı acaba :cry:

Hocam laptop'unuz yeniyse recovery tuşu olabilir laptop üzerinde. Ayrıca XP kurduğunuzda uyumluluk sorunu çıkacağını sanmıyorum. Laptop'unuz markası nedir? Eğer uyumluluk sorunu çıkmauyacaksa XP kuralım bence :idea:

Bilgisayarın garantisi devam ediyorsa aldığınız yerle görüşün.
Notebook'un altında Win7 serial numarası varsa, sürümü aynı olan bir kurulum DVD'si bulup, win 7'yi kurun. Ürün anahtarı olarak sizdeki seriali kullanın. Internet üzerinden etkinleştirin.
XP'yi unutun. Yeni bir bilgisayara XP'yi kurmak Atı eşeğe dönüştürmek demektir.

Genellikle sabit diskte gizli bölüm şeklinde kurtarma bölümü oluşturulur ( yeni diz üstü bilgisayarlarda ve netbooklarda ). Açılışta fonksiyon tuşlarından bir tanesi ile o bölüme ulaşıp kurtarma işlemlerini gerçekleştirirsiniz ( FREEDOS olarak satın almadıysanız tabii ki ).

markası HP Pavilion dv3 daha garantisi bitmedi sürücülerden biri "recovery" olarak adlandırılmıştı yaklaşık 12 gb kapasiteliydi, demekki orada gömülü, ama hangi fonksiyon tuşu ile onu devreye sokabilirim o noktada bilgim yok.

61>34' Alıntı:
markası HP Pavilion dv3 daha garantisi bitmedi sürücülerden biri "recovery" olarak adlandırılmıştı yaklaşık 12 gb kapasiteliydi, demekki orada gömülü, ama hangi fonksiyon tuşu ile onu devreye sokabilirim o noktada bilgim yok.
Dediğim gibi kesinlikle recovery tuşu var hocam.

HP'nin bana recovery dvd'si göndermesi gerekiyormuş, bana o gelmediği için adamlar şimdi göndereceklerini söylediler.. yurtdışından gelecekmiş, bir haftayı bulur dediler.. şimdi daha iyi anlıyorum "hp artık eski hp değil" diyen dostlarımı.. :(

Geri