Reesen atananlar buraya

Kodla Büyü

kerkebut

Üye
Arkadaşlar Reesen atanan kaç kişiyiz.Bu haksızlığın giderilmesi için nasıl bir süreç izliyoruz.Yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşırsak hak arama sürecinde bize faydası olacağını düşünüyorum.Ben evimden 2 saat uzaklıktaki bir ilçeye atandım.Her gün 4 saat yolculuk yapıyorum.Mesleğimden,bulunduğum şehirden,emri altında çalıştığım bakanlıktan her şeyden soğudum,nefret ediyorum şu anda.

bende 2 saat uzaklıkta bir ilçeye resen atandım hocam hem de eş durumu gözetilmeden..
gitmek içinde 3 araca ayrı ayrı binmek gerekiyor... mecburen kendi aracınla gidecen o da yaklışık git gel 30-35 tl aşağı yakmıyor.........
öğretmenliken zaten soğudum... tiksindim memurlukta olsa başka kuruma geçebilirsem geçecem...... ne öğrenci ne okul nede bt sınıfı görmek istiyorum

ben geçen yıl resen atananlar arasındayım buyıl gitmedim biryere gönderecek yer bulamadılar.İşin ilginç yanı dün gördüm iliçi eş özrüne iki yer açılmış.Nasıl bir iş çileden çıkarırlar adamı.okulda dersler normu doldurmayınca bölge normuna kalıyorsun bu yılki resen atamalarda arkadaşlar ilçelere gidince merkezde 2. bölgede toplam ders saati nedeniyle tekrar bir norm açılmış. nasıl bir mantık bu yaaa arkadaşlar gittikleri ile kaldılar.

kerkebut' Alıntı:
Arkadaşlar Reesen atanan kaç kişiyiz.Bu haksızlığın giderilmesi için nasıl bir süreç izliyoruz.Yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşırsak hak arama sürecinde bize faydası olacağını düşünüyorum.Ben evimden 2 saat uzaklıktaki bir ilçeye atandım.Her gün 4 saat yolculuk yapıyorum.Mesleğimden,bulunduğum şehirden,emri altında çalıştığım bakanlıktan her şeyden soğudum,nefret ediyorum şu anda.

siz herhangi bir başvuru yapmadınız yani. yada herhangi bir belgeyi kabul ediyorum tarzında imzalamadınız. siz durup dururken hooop sizi uzak bir yere tayinizimi aldılar. hocam 60 günü geçirmeden hemen itiraz edip dava açın.

Geri