Rehberlik testleri online..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan android
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

android

Üye
Rehberlik servislerinde kullanılan testleri online hale getirmek istersek, örneğin meslek seçim testi gibi, holland meslek tercih envarteri gibi nasıl yapabiliriz? Nasıl bir yol izlemek neyle bu işi yapmak gerekir ?

Bu şekilde daha önceden yapılmış web tabanlı script (açık kaynak) bilmiyorum var mı, denk gelen bilgisi olan var mı arkadaşlar.. şimdiden teşekkürler

android' Alıntı:
Rehberlik servislerinde kullanılan testleri online hale getirmek istersek, örneğin meslek seçim testi gibi, holland meslek tercih envarteri gibi nasıl yapabiliriz? Nasıl bir yol izlemek neyle bu işi yapmak gerekir ?

Bu şekilde daha önceden yapılmış web tabanlı script (açık kaynak) bilmiyorum var mı, denk gelen bilgisi olan var mı arkadaşlar.. şimdiden teşekkürler
...
en basiti google docs ile anket hazırlar gibi hazırlamanız

bir üstü wordpress sınav eklentisi

bir üstü asp.net / php ile kodlamanız
.........
örnek istersen burayı incele
http://fatihrehberlik.com/envanterler/#envanterler

Hocam fatihrehberlik sitesinde 10 numara yapmışlar vallahi ancak premium almayınca sayfa reklamlı. istediğimiz şey aslında aynen fatihrehberlik sayfasındaki işlemler.

google doc ile anket hazırlar gibi hazırlarsak puanlamayı nasıl yapacağız hocam, form girildiğinde direk sonucu göstermiyor malesef ve toplanan puana göre meslek gösterme gibi bir şansımız da olmuyor sanırım.

android' Alıntı:
Hocam fatihrehberlik sitesinde 10 numara yapmışlar vallahi ancak premium almayınca sayfa reklamlı. istediğimiz şey aslında aynen fatihrehberlik sayfasındaki işlemler.

google doc ile anket hazırlar gibi hazırlarsak puanlamayı nasıl yapacağız hocam, form girildiğinde direk sonucu göstermiyor malesef ve toplanan puana göre meslek gösterme gibi bir şansımız da olmuyor sanırım.
.
en son iletişim bilgilerini alıp sonucu mail ile göndereceksiniz...

@BaRBaRYaN yardımınız için teşekkür ederim ancak işlemleri manuelden çıkartmak için arıyorum başka bir yol zaten.

google formlardan bu iş olmuyor, özelikleri yetmiyor :) ekstra eklenti vardır belki drive'a eklenen ama ben bilmiyorum..

Başka tavsiyesi olan arkadaş var mıdır?

Geri