Reklam sayfalarından kurtulamıyorum:(

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir sayfa açtığımda arkadan açılan 10-15 tane oyun, reklam sayfalarından bir türlü kurtulamıyorum. Combofixle taradım. Taradığımda o sayfaların hepsini sildi ama yine de yeni sayfa başlattığımda aynı sorun devam ediyor. Bir yardımcı olabilir misiniz?

ie, chrome ve firefox için adblock eklentisi var hangi site olursa olsun kesin reklamları açılan sayfaları kontrol ediliyor :)

Peki hocam da ben o programı indiremiyorum bir türlü onun olduğu siteye gidince direk tüm sayfaları kapatıyor. Siz bi burada paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar tarayıcı üzerinde sağ tıklayıp özellikler denildikten sonra hedef kısmında hangi tarayıcı ise örneğin chrome.exe olan kısımdan sonrası silinirse düzeliyor. İşine yarayan olursa diye paylaşıyorum. Herkese teşekkürler.

bote22 zaten sadece tarayıcının adı.exe yazıyıyor başka bir şey yazmıyor. Birde tenten adblockplusie-1.1.rar programıda işe yaramıyor malesef :(

hanifibur' Alıntı:
bote22 zaten sadece tarayıcının adı.exe yazıyıyor başka bir şey yazmıyor. Birde tenten adblockplusie-1.1.rar programıda işe yaramıyor malesef :(
tarayıcının kısa yolu üzerinde bir sayfa oluşturulmuş bunu kaldırmak için sayfadaki işlemleri takip edin dil ingilizce ancak resimlerle çok detaylı bir açıklama mecvcut ,

hanifibur' Alıntı:

hocam hedef kısmına "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bu adresi yazın o zamn çalışır.

Bence baska bir zararlı bu ama sonuçta zararli . Güzel bir malware temizleme araci bulmalisin

hocam aynı dert bir arkadaşımın bilgisayarındada vardı çok basit bir yöntemle kurtulduk
internet explorer açıkkan sağ üst köşede çıkrık işareti olan araçları tıklayın oradan internet seçeneklerini tıklayın açılan menüde sağ altta sıfırla var onu tıklayın sonra açılan pencerede kişisel ayarları sil kutucuğunu tıkladıktan sonra tekrar sağ alttaki sıfırlayı tıklayın tabi bu esneda açtığınız sayfanın haricinde herhangi bir pencere veya internet explorer sayfası açık olmasın

Geri