okanbaris' Alıntı:hocam inşallah görürüz o günleri ama ben pek umutlu değilim diyalog ortamı tamamen bitti empati yapılmıyor biz yaptık olacak diyorlar böylesi bir ortamda da ne kadar reklamımızı yaparsak yapalım bir kaç gündür yabancı basını takip ediyorum insanların yorumlarını okuyorum durum hiçte iç açıcı görünmüyor allah yardımcımız olsun
Konuyu anlamadım ki neyi saptırayım :mrgreen:saidtr' Alıntı:konu saptırılıyor,
siz yardım edecekmisiniz ??
amip33' Alıntı:Konuyu anlamadım ki neyi saptırayım :mrgreen:saidtr' Alıntı:konu saptırılıyor,
siz yardım edecekmisiniz ??
Soru tekrar:
Aylar önce sen burada bilgisayar dersi kaldırıldığı için yetkilileri eleştiren bir arkadaşımızı şikayet etmekle tehdit etmiştin, Ne oldu o iş?
Harbiden söylemeyecek misin ne oldu senin şikayet işi... :mrgreen: :mrgreen:saidtr' Alıntı:ya şu meşhur Amerika gazetelerine ağaçlarımızı söküyorlar diye,
haber vereceklere ya. onu diyorum kardeşşşşş...
Sokaklara toplanan binlerce çapulcum olacağına senin gibi inatçı 2 tane direnişçim olsun yeter Said reyiz...saidtr' Alıntı:bu arada haber(ver) abimiz de eyleme destek vermiş,
tşkr ediyor ellerinden öpüyoruz....
Ne güzel yaptık, zümremizin forumuna üye olduk,saidtr' Alıntı:ne de güzel yaptık, karşı partili vatandaşlarımıza sövdük,
onlara hakaret ettik,
ellerimizde biralarda sokak da bağırdık,
esnafın mallarına zarar verdik,
yaşasın eylemimiz !!!?????