Renkli Lazer Yazıcı TAVSİYE!!!

Kodla Büyü

SiyahAdam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulda öğrencilerin çalışmaları için çıkarabileceğim baskı kalitesi yüksek toner maliyeti düşük bir yazıcı arıyorum..Kullanan veya bilgisi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

bitmeyen kartuş tavsiye etmiyorum borular hava yapıyor. vs. vs.
bir de Samsung CLP 320 tavsiye etmiyorum. Dolumdan sonra kalite çok düşüyor.
Tavsiyem alacağınız lazer yazıcının ilk kartuşları demo değil tam kartuş olsun.

hp 5525 aldım ben evim için yazıcı tarayıcı fotokopi wifi. 4 renk kartuş kullanıyor (siy, mv, kır, sarı)
lazer kalitesinde renkli baskı veriyor (hatta scroll sitesi 2012'nin en iyi mürekkepli yazıcısı seçmiş)
1 kartuşla normal ayarda 600 civarı çıktı veriyor ve kartuşları ucuz.
ben haftasonu indiriminden vatan bilgisayardan 240tl yazıcı, 20 tl'den orjinal 4 renk kartuş aldım.

Bitmeyen kartuş sitesinde de aynı kartuşların tıpalı kolay dolan modeli var. Elimdekilerin işi bitince onlardan alacam. Oto Reset Çipli, bittikçe doldur boşalt...

skipper_forum' Alıntı:
bitmeyen kartuş tavsiye etmiyorum borular hava yapıyor. vs. vs.
bir de Samsung CLP 320 tavsiye etmiyorum. Dolumdan sonra kalite çok düşüyor.
Tavsiyem alacağınız lazer yazıcının ilk kartuşları demo değil tam kartuş olsun.
Ben yaklaşık 2 yıldır Samsung CLP 320 kullanıyorum evde. ilk aldığımda yanında bir kartuş hediye geldi (Siyah) hiç problem yaşamadım. Ama renkli fazla kullanmadım siyah bitti yedeği taktım.

Ben de takipteyim bu konuyu, hem ucuz hem de toner dolumu kolay ve ucuz olan bir renkli yazıcı arayışı içindeyim, BT sınıfım için..

Şu anda kullanan arkadaşlar varsa bizimle paylaşırlarsa çok faydalı olur.

sert_hard' Alıntı:
hp 5525 aldım ben evim için yazıcı tarayıcı fotokopi wifi. 4 renk kartuş kullanıyor (siy, mv, kır, sarı)
lazer kalitesinde renkli baskı veriyor (hatta scroll sitesi 2012'nin en iyi mürekkepli yazıcısı seçmiş)
ben haftasonu indiriminden vatan bilgisayardan 240tl yazıcı, 20 tl'den orjinal 4 renk kartuş aldım.

Bitmeyen kartuş sitesinde de aynı kartuşların tıpalı kolay dolan modeli var. Elimdekilerin işi bitince onlardan alacam. Oto Reset Çipli, bittikçe doldur boşalt...

bunu bir araştırmak lazım

samsung clp 3100 var okulda çok iyi dolumuda fena diil .daha yeni modelleri nasıldır bilmem ama samsung fena değil en azından bizde sorun yok çatır çatır çıkartıyor kalite 3te biraz kötüleşti soluk çıkıyor biraz.

mescan' Alıntı:
sert_hard' Alıntı:

bunu bir araştırmak lazım

tavsiye ederim. Wifi özelliği, kartuş meselesi, otomatik çift taraflı yazdırma diğer pek çok modelden üstün.
Bitmeyen kartuş sitesinde müşteri hizmetlerine de sordum. hp5525 için kolay dolum kartuşlar var. 4Lü seti tam dolu 100tl yaklaşık.
Elimde eski HP 1510'dan kalma mürekkepler var. Orjinal kartuşlar bitince (1 seneden fazla yeterler bana) bi takım kolay dolan kartuş, biraz mürekkep, evladiyelik götürür beni.

Güncel

Arkadaşlar tonerleri ucuz dolan, ve tabiki tonerleri dolabilen, doldurdukça renk kalitesi fazla kaybolmayan sınıfta örenci ödevlerini çıkarmak için kullanılabilecekl renkli yazıcı için kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyoruz

Geri