Resen atama ile ilgili bir soru.

Kodla Büyü

rainman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba. Bulunduğum kurumda norm fazlasıydım. Tercihte bulunmamış olmama rağmen İlçe içindeki Bi başka okula kasım 19 da resen olarak atandım. Bu dönem başı göreve başladım. İtiraz edip tekrar eski okuluma geri dönme şansım var mı?

Son düzenleme:
burada yazılan cevaplar tatmin edici olmayacaktır. en iyi ve en doğru cevabı sendkanız ve avukatı verecektir.
Kaldı ki açıklamanız da yeterli değil. hangi yöntemle atandınız. soruşturma sonucu mu norm fazlası olarak mı, veya başka biryöntemle mi atandınız.

burada yazılan cevaplar tatmin edici olmayacaktır. en iyi ve en doğru cevabı sendkanız ve avukatı verecektir.
Kaldı ki açıklamanız da yeterli değil. hangi yöntemle atandınız. soruşturma sonucu mu norm fazlası olarak mı, veya başka biryöntemle mi atandınız.
Evet norm fazlası

Norm Fazlası olma durumunuzda bir yanlışlık yoksa. Yani sehven sizin dersler yazılmamızsa belki dönebilirsiniz. Ama böyle bir durum soz konusu değilse geri dönmeniz çok zor. Ben olsam durumu kabullenir. Mutlu olmaya bakarım. Sonuçta işverenimiz bunu belirtmiş ve biz bu şartları kabul etmişiz.

başvuruyla geri dönüş zor ama mevzuata göre bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, mahkemeyle geri dönüş örnekleri var.

Eğitimgücü sendikası aynı durumdaki bir öğretmen için dava açıp kazandı. Öğretmenin res'en ataması iptal edildi. Siz de aynı yolu izleyebilirsiniz. Sizin süreç daha hızlı biter emsal karar olduğu için.

Eğitimgücü sendikası aynı durumdaki bir öğretmen için dava açıp kazandı. Öğretmenin res'en ataması iptal edildi. Siz de aynı yolu izleyebilirsiniz. Sizin süreç daha hızlı biter emsal karar olduğu için.
Hocam bu gönderdiğiniz linkteki davanın nedenini ve hangi gerekçe ile mahkemenin karar verdiğini okudunuz mu?

Geri