Resen onaylanan kurs için rapor alırsam ...?

Kodla Büyü

vikvik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
resen onaylanan wtig 2 kursuna rapor alıp gitmessem daha sonra kendim başvurup gidebilirmiyim?
2.kursların hepsi resen alınmıyor listeye baktıgımda

2 haftalık bir kurs için 3 gün rapor yetiyor. Herhangi bir sıkıntıda raporunuzu göstermeniz yeterli .Ama bir yıl başka hizmetiçi kursa almıyorlarmış

1 yıl mı neden hocam?? neye dayaranarak yapıyorlarki böyle birşeyi
mahalli de dahil mi buna?

karinca_52' Alıntı:
2 haftalık bir kurs için 3 gün rapor yetiyor. Herhangi bir sıkıntıda raporunuzu göstermeniz yeterli .Ama bir yıl başka hizmetiçi kursa almıyorlarmış
Aldığımız raporu nereye vereceğiz hocam?

karinca_52' Alıntı:
2011 yılında yazın kendi seçtiğim zaman ve yerde katılmak istiyorum sorun olmaz heralde

arkadaşlar bu raporu alıp okula mı dilekçe yazıyoruz.yoksa gideceğimiz hizmetiçi eğitim müdürlüğüne mi?

angel_33' Alıntı:
arkadaşlar bu raporu alıp okula mı dilekçe yazıyoruz.yoksa gideceğimiz hizmetiçi eğitim müdürlüğüne mi?
+1
13 eylüldeki wtig2 kursuna katılamıyacam. rapor alacam ama raporu nereye vermemiz gerekli? bilen varsa cevaplasın lüten.

the_myth' Alıntı:
angel_33' Alıntı:
+1
13 eylüldeki wtig2 kursuna katılamıyacam. rapor alacam ama raporu nereye vermemiz gerekli? bilen varsa cevaplasın lüten.

raporu kurs yerine gönderiyorsunuz diye duymuştum ama emin değilim

ben ilçe mem e sordum .okulunuza dilekçe vermeniz lazım dedi.kurum atlamış olursunuz dedi.ama bunun 1. kademesine bir arkadaşım katılamamıştı.hizmetiçi eğitime dilekçe yazıp fakslamış..
hangisini yapmamız mantıklı ??

1 ay önce resen alındığım hizmet içi eğitim için rapor aldım. Yaz tatilinde olmamıza rağmen okula gönderdim faksla. Normal şekilde yaptıkları gibi Mebbis'e işlediler okuldan ve Meb'e gönderdiler raporu.Şu ana kadar bir sorun çıkmadı.Normal rapor almamızdan farklı birşey yapmadım yani, ama raporların asıllarını da saklıyorum herhangi bir aksilik için.

2 haftalık kurs için 3 günden eminmisiniz arkadaşlar? ve dilekçeyi hizmetiçi eğitime mi göndereceğiz yoksa okula mı verecez?
acil cevap lütfen

angel_33' Alıntı:
2 haftalık kurs için 3 günden eminmisiniz arkadaşlar? ve dilekçeyi hizmetiçi eğitime mi göndereceğiz yoksa okula mı verecez?
acil cevap lütfen
eminim hocam 3 gün yetiyordu 2 haftalık kurs için ama ben nasıl olsa ekders alamıyorum diye 1 hafta aldım raporu okula getirdim dilekçe yazmadım onlar üst yazıyla ilçe meme gönderdiler ordanda hizmet içi eğitime fakslandı

BBNET
Geri