Aldığımız raporu nereye vereceğiz hocam?karinca_52' Alıntı:2 haftalık bir kurs için 3 gün rapor yetiyor. Herhangi bir sıkıntıda raporunuzu göstermeniz yeterli .Ama bir yıl başka hizmetiçi kursa almıyorlarmış
2011 yılında yazın kendi seçtiğim zaman ve yerde katılmak istiyorum sorun olmaz heraldekarinca_52' Alıntı:2 haftalık bir kurs için 3 gün rapor yetiyor. Herhangi bir sıkıntıda raporunuzu göstermeniz yeterli .Ama bir yıl başka hizmetiçi kursa almıyorlarmış
+1angel_33' Alıntı:arkadaşlar bu raporu alıp okula mı dilekçe yazıyoruz.yoksa gideceğimiz hizmetiçi eğitim müdürlüğüne mi?
the_myth' Alıntı:+1angel_33' Alıntı:arkadaşlar bu raporu alıp okula mı dilekçe yazıyoruz.yoksa gideceğimiz hizmetiçi eğitim müdürlüğüne mi?
13 eylüldeki wtig2 kursuna katılamıyacam. rapor alacam ama raporu nereye vermemiz gerekli? bilen varsa cevaplasın lüten.
eminim hocam 3 gün yetiyordu 2 haftalık kurs için ama ben nasıl olsa ekders alamıyorum diye 1 hafta aldım raporu okula getirdim dilekçe yazmadım onlar üst yazıyla ilçe meme gönderdiler ordanda hizmet içi eğitime fakslandıangel_33' Alıntı:2 haftalık kurs için 3 günden eminmisiniz arkadaşlar? ve dilekçeyi hizmetiçi eğitime mi göndereceğiz yoksa okula mı verecez?
acil cevap lütfen