reset atıyor

Kodla Büyü
arkadaşlar okulun bilgisayarı açılırken daha önce duymadığım tuhaf sesler çıkarıyor bip sesi dğl ve sürekli reset atıyor hiç açılmıyor problem ne olabilir?

bneimde ana bilgisayar kapatma komutunu verdikten sonra kapanıyor 2-3 saniye sonra tekrar açılıyor neden olabilir

güvenlik kartını çıkardım ama yine olmadı hala o ses geliyor ambulans sesi gibi:) reset atıyor yine başka ne yapabilirim fikri olan var mı?

@ferda ..işlemciden kaynaklı olabilir...fan çalışmıosa filan.. kontrol edin..
@dpinar ..
Bu sorun kapanmayan bir PCI aygıt yüzünden oluyor genellikle 1. sırada eskiden kalma dila-up modem yada tv kartı..
yada biostan bütün modem ayarlarını disable et.. PCI kartı çıkarıp dene birde..

fanlar çalışıyor sorun yok işlemciyle ilgili bir sorun olabilir mi acaba ya da format atmak işe yarar mı? xp yazısı ekrana gelir gelmez alarm verip reset atıyor bıosta iken ses yok ama

format atmak işe yaramadı bende sizde bilmiyorum işe yararmı Angel hocam yardımınıza teşkkür ederim denicem şimdi

dpinar' Alıntı:
bneimde ana bilgisayar kapatma komutunu verdikten sonra kapanıyor 2-3 saniye sonra tekrar açılıyor neden olabilir
hocam aynı sorun bende de oldu geçen yıl..benm pc ulaştırma bakanlığının vestel öğretmen pc'siydi ve vistayadı işletim sistemi..benim sorunum güç kaynağındanmış..onu değiştirince düzeldi..siz de bi deneyin derim ben..kolay gelsn

İşletim sistemi hatasıdır bence sistem dosyalarından bazıları zarar görmüştür ya onarma yaparsınız chkdsk/r yapın

aynısı bana oldu dün, fan ayarlarını kontrol ettim en son format atınca düzeldi deneyebilirsiniz

ferda yıldız' Alıntı:
fanlar çalışıyor sorun yok işlemciyle ilgili bir sorun olabilir mi acaba ya da format atmak işe yarar mı? xp yazısı ekrana gelir gelmez alarm verip reset atıyor bıosta iken ses yok ama

bizim lab da çoğu bilgisayarda bu sorun var. format atınca düzeliyor. ama bu kadar pc de aynı sorun neden oldu sizce ?
Bir de kurtarma cd si bazı bilgisayarlarda hiç yükleme yapmadan ghostu açıp bekliyor. mebprobil1400 sitesine de baktım. ama sorunu çözemedim. Koruma kartını çıkardım yine işe yaramadı...

Geri