resim dosyalarım degisti açılmıyor

Kodla Büyü

erdogan_y

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar resim dosyalarım aşağıdaki gibi değiştiler ve açılmıyorlar. ne yapabilirim.Dosyaları Kasper ile tarattım, ama düzelmedi.

Ekli dosyalar

• resim.jpg
    resim.jpg
    49.7 KB · Görüntüleme: 2,035
şu gizli duranlardan birini eklermisin, sorunu çözüp sizi öyle yönlendirelim. :)

diye hata veriyor :?:

Ekli dosyalar

• dosya.rar
    dosya.rar
    81 bayt · Görüntüleme: 35
  • Edit_2010-03-02_2.jpg
    Edit_2010-03-02_2.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 2,024
dosyaları rar lamadan direkt gönderseniz.
rardan çıkmadı...
Virüs lü olmadığına eminsiniz bu arada değilmi.????????????????????

Hocam klasör adı özel karekter içerdiğinden rardan çıkarmakta oldukça güç (7zip programıyla dışarı çıkarmayı başardım) fakat sanırım içerisindeki dosyar silinmiş. sizin bana gönderdiğiniz dosyanın boyutu sadece 81 byte yani bunun bir resim olmasının imkanı yok. Sistemdeki virüs resim dosyarınızı sadece değiştirmekle kalmamış resimlerinizide silmiş. Hocam şimdi resimlerin olduğu anaklasör sağ tıklayıp boyutuna bakarmısınız nekadar gösteriyor.

COBOL' Alıntı:
dosyaları rar lamadan direkt gönderseniz.
rardan çıkmadı...
Virüs lü olmadığına eminsiniz bu arada değilmi.????????????????????
7zip programıyla ile çıkarabiliyorsun hocam. Çıkarsanda boş, klasörün sadece kendisi gelmiş resimler yok. :)

güncel kasper ile tarattım.
dosya biçimi bozuk olduğu için gönderilemiyor. diye hata veriyor.

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    20.7 KB · Görüntüleme: 2,017
Hocam rar lamadan yada 7 zip ile işlemlemeden .
klasörün içindekilerin uzantılarını jpg yapsanız.

Sanırım taratırken temizle yerine, sil butonuna basmışsınız. :)

COBOL' Alıntı:
Hocam rar lamadan yada 7 zip ile işlemlemeden .
klasörün içindekilerin uzantılarını jpg yapsanız.
Hocam klasörün içerisinde hiçbir dosya yoktu. Rar altında adını değiştirmeye çalıştım olmadı, ayın işlemi 7zip ile de denedim gene olmadı.

resim dosyaları, klasör şeklini aldı ve boyutları saçma sapan görünen dosyalar filan oluştu. dosya uzantıları bile anlamsız karekterler.

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    58.5 KB · Görüntüleme: 2,013
http://www.softorbits.com/picdoctor/files/pdsetup.exe
dosyaları göndermiyorsanız zamanında bununla bir çalışmam olmuştu...
Yada hıren s boot CD ile boot edip araçlarını kullanın sanırım görüntüleme var idi.
Olmadı mini windowstan girin.
harddisk yada disk partikular sistemi bozulmamışsa kurtarırsınız.

Hocam alttakilerin boyutu düzgün görünüyor o zaman dosyarınız yerinde duruyor. Sana tavsiyem getdata programını kullanman; bu bölümü taratıp verilerini kurtarabilirsin. Bu program sectorleri (dilim) taradığından dosyarınızı %100 kurtarabilirsiniz. Virüs klasör yapılarına zarar vermiş halbuki dosyarınız yerinde duruyor ama siz bunlara erişemiyorsunuz. Benzer durumla karşılaşmıştım ben bu yöntemle kurtarmış. :)

hocam bizim müdüryardımcısının başına gelmişti. kaspersky 2010 internet security ile düzelttiğini söylemişti bir dene istersen

Geri