resimleri puzzle yapan program varmı?

Kodla Büyü

mkaratas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
elimizdeki resimleri puzzle oyunu yaparak bunu exe olarak kaydeden program varmı? böyle bir pogramın ismi falan. Jigsaw falan diyeceksiniz ama o sadece kurulu bilgisayarlarda işe yarıyor. ben kendi bilgisayarımda yapıp öğrenci bilgisayarlarına sadece o yaptığımı kaydetmek istiyorum.
Varmı böyle birşey

karinca_52' Alıntı:
var hocam daha önce sitede de paylaşılmıştı .. Evde var şuan yanımda yok
hocam sitede arattırdım ama bulamamıştım. sadece denemediğim 1 link kalmıştı oda rapid idi. belki dediğinix odur

egitsel-programlar-f113/puzzle-oyunu-as3-kendim-yaptim-t32431.html

Burada ki resimlerin yerine istediğiniz resmi koyabilirsiniz.
Yakın bi zamanda hizmete girecek (inş.) olan eğitsel içerikli oyun sitesinide buradan yayınlayacağım.
teşekkürler...

Değiştireceğiniz resimlerin boyutunu 420*316 yapmayı unutmayın.
örnek dosya buarada.

Ekli dosyalar

• resim1.jpg
    resim1.jpg
    54.4 KB · Görüntüleme: 1,811
BAHADIRHAN' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/egitsel-programlar-f113/puzzle-oyunu-as3-kendim-yaptim-t32431.html

Burada ki resimlerin yerine istediğiniz resmi koyabilirsiniz.
Yakın bi zamanda hizmete girecek (inş.) olan eğitsel içerikli oyun sitesinide buradan yayınlayacağım.
teşekkürler...
:++:

BAHADIRHAN hocam daha öncede çalışmanızı indirmiş ve incelemiştim. gerçekten başarılı. dediğiniz gibi de resimleri değiştirmiştim. fakat tam istediğim puzzle bu değildi. yinede teşekkürler.

mkaratas' Alıntı:
BAHADIRHAN hocam daha öncede çalışmanızı indirmiş ve incelemiştim. gerçekten başarılı. dediğiniz gibi de resimleri değiştirmiştim. fakat tam istediğim puzzle bu değildi. yinede teşekkürler.

İstediğiniz puzzle girintili çıkıntılı olanlardan mı?

mkaratas' Alıntı:
BAHADIRHAN' Alıntı:
mkaratas' Alıntı:

İstediğiniz puzzle girintili çıkıntılı olanlardan mı?

evet hocam.

Arkadaşın verdiği proğramıda inceledim. o şekilde girintili çıkıntılı bi proje yapabiliriz, web ortamında çalışan.
Yapacağım projeler arasına ekledim. Bitince paylaşırım.
Teşekkürler...

Geri