Resmi Kurumlarda Kablosuz İnternet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sami55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Resmi kurumlarda kablosuz internet bulundurmak yasak mı? Bunun ile alakalı bir yasa, kanun var mı?
Mesela okullarda bulundurmak.

Kablosuz internet bulundurmak derken?
Access Point kullanarak interneti kablosuz olarak paylaşmakta bir sıkıntı yok.

yakuphan' Alıntı:
Kablosuz internet bulundurmak derken?
Access Point kullanarak interneti kablosuz olarak paylaşmakta bir sıkıntı yok.

hocam okulda interneti modemden yada access pointten kablosuz kullanıma açmak. ben birinden duydum da kablosuz kullanımının yasak olduğuna dair bir yazı var dedi.

Öyle bir yazı olmadığı gibi etkileşimli tahtaların kendisinde dahili AP var. Onun da ötesinde öğrencilere tablet dağıtıldı, öğrenciler tabletleriyle internete nasıl bağlanacaklar?
Madem öyle bir yazı var, arkadaşınız onu da bir zahmet göstersin.

hocam o geçenlerde haberlerde vardı anaokullar da kablosuz internet yasaklanacak diye çocukların gelişimine etki ediyor diye

Arkadaşlar o zaman eminsiniz kablosuz İnternet kullanımında herhangi bir yasa olmadığına dair.

okul hattından başka okula ayrıca özel bir hat almak yasak. muhtemelen bununla karıştırıyorsunuz.

YASAKLAR
...
1. MEB HATTI dışında internet hattı almak YASAK

DİKKAT EDİLECEKLER
...
Daha önce açmış olduğunuz konuda (viewtopic.php?p=1490517#p1490517) da konuşulduğu gibi
Toplu kullanım sağlayıcıların yükümlülükleri
MADDE 7 –
(2) Ticarî amaçla olup olmadığına bakılmaksızın bütün toplu kullanım sağlayıcılar, konusu suç oluşturan içeriklere erişimi önleyici tedbirleri almakla yükümlüdür.
gerekli güvenlik önlemlerini aldığınız sürece interneti ister kablosuz dağıtın ister elektrik prizinden...

fatih ve akıllı tahtalardan sonra o bahsettiğiniz yazının izi kayboldu. gerçekten sağlık açısından zararlı diye bir yazının bahsi vardı

Valla bırakın kanun ya da yasayı görmeyi.İlk defa duyuyorum dersem yalanda olmaz...

Geri