turkgulcin
Site Gezgini
aynen katılıyorum hocama. bazı işgüzar müdürlerin yer kazanmak amacıyla düşündükleri bir uygulama.the_korsan' Alıntı:hocam bu yazı mudurler toplantısında alınmış kararlar galiba. bakanlık gelen kapanmayacak yazısından bir haberler sanırım. boşverin bu kararlar baglamaz, hevesleri kalır kursaklarında.
uhaha: uhaha: uhaha: Sen sadece papatya falı baksan daha iyi olacak... Sana kalsa şimdiye kadar tüm sözleşmeli BT öğretmenlerinin sözleşmeleri fesh edilmiş, bütün BT öğretmenlerinin okulları değiştirilmiş, bütün BT sınıflarına girilip dağıtılmış, hatta bütün BT öğretmenleri Okul Hizmetli kadrolarına geçirilmişti. :verymad: :verymad: Durmak yok...gokceogretmen' Alıntı:şikayet etmeyinnnn bunu hakediyoruzz... bu daha iyi günlerimiz....
neden şikayet etmemeliyiz. anlamadım?bote67 hocama katılıyorum yazısında hatta daha farklı şeyler yazacaktım ama ilk önce neden bu şekilde bir yazı yazdıgınızı bilmek istedim.şikayet etmeyinnnn bunu hakediyoruzz... bu daha iyi günlerimiz....
uhaha: uhaha: uhaha: Sen sadece papatya falı baksan daha iyi olacak... Sana kalsa şimdiye kadar tüm sözleşmeli BT öğretmenlerinin sözleşmeleri fesh edilmiş, bütün BT öğretmenlerinin okulları değiştirilmiş, bütün BT sınıflarına girilip dağıtılmış, hatta bütün BT öğretmenleri Okul Hizmetli kadrolarına geçirilmişti.bote67' Alıntı:gokceogretmen' Alıntı:şikayet etmeyinnnn bunu hakediyoruzz... bu daha iyi günlerimiz....