ozgurgokalp
Site Gezgini
Evet hangi eğiticilerimiz Pardus kurup kullanmaya başladı bakalım, görelim. Haydi düşünceleri yazalım. 23 Haziran intel ekibinden herhalde 15-20 kişi olduk. Bir toplanalım bakalım kim var kim yok görelim...
toros44' Alıntı:arkadaşlar pardus u nerden ulup indireceğiz
Kullanmanın ve kullanırken "ne güzel açık kaynak kodlu" demenin; gereği midir kodla uğraşmak???? Bu mantık pek doğru gelmiyor bana. Ben açık kaynak kodlu olduğu için kullanıyorum çünkü microsoft kaynak kodlarını vermediğ için kimse bizimle ilgili hangi bilgileri topladığını bilmiyor. devletimizle ilgili hangi bilgilere ulaşabiliyor bilmiyoruz. Ama Pardus açık kodlu, dolayısı ile kimsenin alenen bilgilerimizi çalmaya yeltenmeyeceğini biliyoruz. Bu ve bunun gibi bir çok şey söylenebilir de, gerek yok bence.turhan287' Alıntı:Tamam Pardus iyi güzel çok hoş bende destekliyorum hatta üniversitedeykende ilgilendim ama açık kaynak kod diyenlerin kaç tanesi işletim sistemi için kod yazabiliyor acaba çok merak ediyorum.
ozgurgokalp' Alıntı:thegardener hocam İndirmelisiniz, epey fark var.
Harun hocam teşekkür ederim, ama Pardus profesörü değilim sadece daha önce problemlerle bolca uğraşıp başa çıkmanın yollarını öğrendim, Pardus'a bir şans verip kullanmaya devam ettiğin için Türk Milleti adına teşekkürler...