+1roborock s5 max var elimizde yaklaşık bir buçuk yıl oldu alalı. Şu ana kadar memnunuz yazılımsal bi sıkıntı yaşamadık
360+ S10 Vacuum Mop önerebilirim. Gizli lidar ve geniş toz ve su haznesi nedeniyle seçmiştim. Tek şikayetim fırçası saçları çok toplayıp doluyor. Yazılım anlamında sorun yaşamadım 1 yıldır.Gençler geçenlerde Homend marka robot süpürge aldım. İlk günlerde çok güzeldi. Ancak bir iki gündür yazılımsal kafa karışıklıkları canımı sıktı. İade edeceğim. Kullananlar varsa önerilerinizi beklerim.
Roborock s7 almıştım 1,5 sene oldu galiba çok iyiGençler geçenlerde Homend marka robot süpürge aldım. İlk günlerde çok güzeldi. Ancak bir iki gündür yazılımsal kafa karışıklıkları canımı sıktı. İade edeceğim. Kullananlar varsa önerilerinizi beklerim.
+1+1
2.5 yıl oldu.
Verimlilik ilk güne göre %80-85 civarı.
Yazılım stabilitesi %95 diyebilirim.
Koltukların ayakları çok kısa değilse hepsi iyi yapıyor diye biliyorum hocam. Benim geri gönderdiğim homend bile köşe bucak geziyordu koltuk altlarında.Ben de robot süpürge almayı çok düşündüm ama koltuk altlarına girebilecek iyi çalışan bir model (Tefal’ın var ama uzmanları tavsiye etmiyor) çıkana dek ben de ertelemek zorunda kaldım
Onun yerine pili bitik olan dikey Electrolux’ümüzün yerine dikey Dyson almayı seçtim
Koltukların ayakları çok kısa değilse hepsi iyi yapıyor diye biliyorum hocam. Benim geri gönderdiğim homend bile köşe bucak geziyordu koltuk altlarında.
Maalesef bizde koktuk ayakları kısa
Biz yatakları uzun ayakla değiştirdik. Kısa halinden farkı olmadı sağlamlık açısından.Koltuk ayaklarını uzun ayaklarla değiştirebilirsiniz hocam. Yatak olanlar falan varsa sıkıntı olabilir tabi.
Ben de ikisi arasında kalmıştım. S7 tercih ettik. Paspas kaldırma var ve paspas özellikleri daha iyi. Q7'de çekim gücü ön planda. Ayrıca S7 segment olarak farklı.Selamlar bende s7 İle Q7 max arasında çok gidip geliyorum araştırmalarım sonucu sanırım Q7 max alıcam
Q7 max yada q7 max plus alabilirsin hocam s7 çekim gücünün iki katı neredeyse bende q7 max plus var gayet memnunumSelamlar bende s7 İle Q7 max arasında çok gidip geliyorum araştırmalarım sonucu sanırım Q7 max alıcam
internette birkaç yerde q7 max plus'în büyük deposuna boşaltma yaparken tıkanma sorunu olduğunu söyleyenlere denk geldim hocam. Siz hiç karşılaştınız mı? Süpürgeden toz torbasını boşaltmaya göre faydası var mı sizce?Q7 max yada q7 max plus alabilirsin hocam s7 çekim gücünün iki katı neredeyse bende q7 max plus var gayet memnunum
Olmadı hocam.Boşaltma haznesinde tıkanma vb. bir sorun oldu mu hocam? @ThatBeatsAll
Teşekkürler HocamQ7 max yada q7 max plus alabilirsin hocam s7 çekim gücünün iki katı neredeyse bende q7 max plus var gayet memnunum
Sizinkinde nasıl karışıyor? Odaları şaşırma yada tek oda seçtiğiniz halde tüm evi temizlemeye kalkma, işi bittiğinde şarj istasyonunu bulamama, yarım kaldığı işe devam edememe gibi sorunlar mı?viomi v3 aldım 2 yıl oldu.arada yazılımsal olarak kafası karışıyor. bizim internetten mi, yoksa kronik mi bilmiyorum . ama genel olarak memnunum.