rainman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 489 Çarşamba saat 17:44'de #1 Selam. Resen olarak atandığım okulda 2.dönem itibariyle giriyorum bu derse. Robotik sınavı olan var mı elinde. 2.dönem 1.sınav. Senaryolara uygun.
Selam. Resen olarak atandığım okulda 2.dönem itibariyle giriyorum bu derse. Robotik sınavı olan var mı elinde. 2.dönem 1.sınav. Senaryolara uygun.
S sahin_61 Üye Mesajlar 8 Perşembe saat 10:46'de #2 Fen Lisesi 10. sınıf 2. dönem robotik sınavı elinde olan var mı?
K korkut38 Üye Mesajlar 5 Pazar saat 22:51'de #3 hocam eski ama işinizi görürse Ekli dosyalar robotik kodlama 2-1.rar robotik kodlama 2-1.rar 639.2 KB · Görüntüleme: 67
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,197 Pazar saat 23:14'de #4 rainman' Alıntı: Selam. Resen olarak atandığım okulda 2.dönem itibariyle giriyorum bu derse. Robotik sınavı olan var mı elinde. 2.dönem 1.sınav. Senaryolara uygun. Genişletmek için tıkla ... Hocam hangi ildesiniz?
rainman' Alıntı: Selam. Resen olarak atandığım okulda 2.dönem itibariyle giriyorum bu derse. Robotik sınavı olan var mı elinde. 2.dönem 1.sınav. Senaryolara uygun. Genişletmek için tıkla ... Hocam hangi ildesiniz?