Robtr Robotik kodlama seti

Kodla Büyü

acipinarli

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Bu ya da
Bu setten alan ya da gören oldu mu? Nedir? Nasıldır?

Oğlum vakit geçirsin ye düşünüyorum. 6. Sınıfta ve Deneyap'a gidiyor. Orada legoyu çok sevdi. Güzel şeyler yapıyorlar. Lego setler pahalı.

Bu da ona benzer gibi duruyor. Yada başka önerisi olan var mı? Kızım da 2. Sınıfta Onu da ilgisini çeker diye düşünüyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum.

İkinci de sanırım sensörler falan yok. Sadece hareket etme mantığı var.

Merhabalar hocam, wedo 2.0 setini aktif olarak kullanıyoruz. Set içerisinde 2 sensör (bir eğim, bir mesafe) 1 motor ile birlikte geliyor. Çok fazla ürün üretilebiliyor internetteki kaynaklar ile birlikte. Tablet ve bilgisayar uygulamaları da mevcut. Türkiye'de fiyatların bu kadar arttığını bilmiyordum. Biz Çinden getirttik vergileriyle 1200 TL civarına geldi. Çinden getirtecek olursanız hub ve ek parçaların içinde olduğundan emin olun bazı alanlara sadece lego parçaları gönderilmiş. Çinden aldığınız durumda kutusuz paketli olarak geliyor ayrıca bilginiz olsun.

bende wedo almayı düşünüyorum. tr fiyatları pahalı çinli sitelerdede çok fazla seçenek var
temu yada aliexpreste tavsiye edeceğiniz bir set var mı?

Merhabalar hocam, wedo 2.0 setini aktif olarak kullanıyoruz. Set içerisinde 2 sensör (bir eğim, bir mesafe) 1 motor ile birlikte geliyor. Çok fazla ürün üretilebiliyor internetteki kaynaklar ile birlikte. Tablet ve bilgisayar uygulamaları da mevcut. Türkiye'de fiyatların bu kadar arttığını bilmiyordum. Biz Çinden getirttik vergileriyle 1200 TL civarına geldi. Çinden getirtecek olursanız hub ve ek parçaların içinde olduğundan emin olun bazı alanlara sadece lego parçaları gönderilmiş. Çinden aldığınız durumda kutusuz paketli olarak geliyor ayrıca bilginiz olsun.
Teşekkürler. Yurtdışı vergiler malum arttı. O durumda daha pahalıya mı gelir ya da başa baş mı olur bilemedim.

Makerzoid içerisinde;
Set Detaylar;

Mesafe Sensor ( 1 Adet )
Kızılötesi Tarama Sensor ( 1 Adet )
Elektrik Motoru ( 2 Adet )
Bluetooth Kontrol ve Kodlama Kiti ( 1 Adet )
Blok Parça ( 600 Adet )
Robot Seçenekleri ( +200 Adet Robot )
Paketi Ölçüleri ( 413 × 301 × 114mm )
Şeklinde vermiş.

Ben de düşünmüştüm bu seti ama yurtdışı alışverişte kargo dahil sınır maalesef artık 30 euro.

Hocam 6 yaşında oğlum önce Lego spike prime istedi kıyamadım aldım. Sonra lego essential istedi onu da aldım. En son kreşte bu seti görüyorlar diye bunu da istedi onu da aldım. Ama wedo 2.0 temu da yok. Sitelerde fiyat pahalı diye dolap sitesinden kullanılmamış sıfır ürün aldım. Anladığım kadarıyla zamanında uygun fiyata yurtdışından almışlar. Ben memnun kaldım. Çocuk evde yapıyor kendisi. Hala dolapta satışı var.

Benim de niyetim vardı. Özellikle joystick ile kontrol edilebilen bir model almayı düşünüyorum. Malum fiyatlar uçuk seviyede.

Hocam 6 yaşında oğlum önce Lego spike prime istedi kıyamadım aldım. Sonra lego essential istedi onu da aldım. En son kreşte bu seti görüyorlar diye bunu da istedi onu da aldım. Ama wedo 2.0 temu da yok. Sitelerde fiyat pahalı diye dolap sitesinden kullanılmamış sıfır ürün aldım. Anladığım kadarıyla zamanında uygun fiyata yurtdışından almışlar. Ben memnun kaldım. Çocuk evde yapıyor kendisi. Hala dolapta satışı var.
dolaptaki adresi paylaşabilir misiniz

Hocalarım link paylaşmamda bir sorun olmuyorsa TEMU üzerinden motorlu ve sensörlü şekilde aldığım ürünü paylaşabilirim. Kargo dahil 30 euro sınırındayken almıştım ürünü.

TEMU Linki Tam Takım yazanı seçmeniz gerekiyor.

we do 2.0 ı 6 yıldır öğrenci grubu ile kullanıyorum . çok kullanışlı ancak 6.sınıftan sonra yetersiz gelebilir daha küçük yaş grubu için en ideal set diyebilirim. fiyatının bu kadar uçmasının sebebi ise we do emekli edildi lego tarafından artık üretimi yok. ancak sonradan çıkarttığı speak prime veya essential bile yerini tutamadı .çok kıymetli bir set olduğu için elllerinde olanlar çok yüksek fiyata satışa koyuyorlar. bir de yan sanayi olanı var bu setin onun fiyatını biraz daha uygun muadil lego diye geçiyor bakın isterseniz

arkdaşlar merhaba. bendee 3. sınıfa giden oğlum için buna benzer setler arıyorum. elimizde çok fazla lego marka blok var. bu setler ile uyumlu mudur acaba. sizlerinde önerebileceği başka setler var mı?

arkdaşlar merhaba. bendee 3. sınıfa giden oğlum için buna benzer setler arıyorum. elimizde çok fazla lego marka blok var. bu setler ile uyumlu mudur acaba. sizlerinde önerebileceği başka setler var mı?
Lego uyumlular hocam. TEMU üzerinde sadece motor ve sensör setleri de var kodlama gerektirmeden mekanik aksamları öğrenebilmeleri için faydalı olabilir.

Geri