Rotason Hakkında Bir Soru?

Kodla Büyü

arslanxw

Aktif Üye
Arkadaşlar rotasyonla ilgili anlamadığım bir kısım var. Şu an beni etkileyen bir durum yok, kurumumda 4. yılım ama ilçedeki bazı arkadaşları ilgilendiriyor bu rotasyon olayı. Bulunduğum ilçede 1 metem ( 4-5 tane Bilişim teknolojileri öğretmeni var burda.) ve 5-6 ortaokul(Hemen her okulda 1 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni var) var.
Bu ilçedeki bütün BT öğretmenlerinin rotasyona tabi olduğunu farz edelim. Metemdeki rotasyona tabi BT öğretmeni (Teknik öğretmen her yeri yazabiliyor.) ilçedeki ortaokulları (BT normu olan lise yok) yazarak yer değiştirecek ama ortaokuldaki BÖTE mezunu BT öğretmenleri Metemleri yazamayacağı için yer bulamayacak. Peki Bu durumda ne olacak?

Re: Ynt: Rotason Hakkında Bir Soru?

Valilikçe belirlenen ilçe gurupları listesinde ;
Guruptaki başka bir ilçeyi tercih edecekler
Daha önce bu forumda yazmıştım. Önemli olan ilçe guruplarının listesi ama olması gereken branşa özgü liste. Lakin bu yapılamaz ve olmayacakta zaten.
1.Zaman dar
2.Konuya hakim personel bulunması zor
3.Yönetmelikte yok
4.Varolan yönetmeliğinde Eğitime ve Eğitimcilere faydası yok.Her 8 yılda bir gezeceğiniz için ev satın almanız ve çocuğunuzunda muhiti, okuluda değişeceğinden dolayı çocuğunuzun eğitimini dert edinmenize gerek yok.

iyi de ilçe grubu olsa bile BÖTEliler için sıkıntı olur, çünkü her eğitim kurumunu yazamayacak.

Yök ün son kararına göre BÖTE de teknik program kapsamında olduğundan bence kaygılanmak yersiz, bir iş kaldı o da 80 nolu karar bu da düzeltilince her bilişimci her yere gidebilecek

aries21' Alıntı:
Yök ün son kararına göre BÖTE de teknik program kapsamında olduğundan bence kaygılanmak yersiz, bir iş kaldı o da 80 nolu karar bu da düzeltilince her bilişimci her yere gidebilecek
inşallah hocam...

COBOL' Alıntı:
....Her 8 yılda bir gezeceğiniz için ev satın almanız ve çocuğunuzunda muhiti, okuluda değişeceğinden dolayı çocuğunuzun eğitimini dert edinmenize gerek yok.

Hakkatten hocam. Boşuna kafa yormayalım çocuğu iyi okula göndereyim, iyi arkadaşları olsun, başarılı arkadaşlarının arasında başarıları katlanarak artsın diye düşünmeye. Zaten tüm öğretmenlerin çocuklarının çocuklukları, ortama uyum sağlayım, arkadaş ediniyim, yeni arkadaşlarım olsun gibi durumlarla geçeceği için iyi arkadaşların arasında daha da başarılı olayım diye bir gayreti olmayacak.

Dediğiniz gibi "dert etmeye gerek yok", boşver gitsin.

ya konuyu gene böteye bağladınız korkmayın herkez aynı gemıde tef sın teknık okula demıyrlar atanabılırsın Yallah dıyorlar 2012 de resen meslek lısesıne tanadım (Farklı ılceye) sebep tef mezunusun atanırsın dı bu senede ortaokula atandım sebep tercıh edebılırsın

ömrüm resenlerle gecıyor

AKADEMİA' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
....Her 8 yılda bir gezeceğiniz için ev satın almanız ve çocuğunuzunda muhiti, okuluda değişeceğinden dolayı çocuğunuzun eğitimini dert edinmenize gerek yok.

Hakkatten hocam. Boşuna kafa yormayalım çocuğu iyi okula göndereyim, iyi arkadaşları olsun, başarılı arkadaşlarının arasında başarıları katlanarak artsın diye düşünmeye. Zaten tüm öğretmenlerin çocuklarının çocuklukları, ortama uyum sağlayım, arkadaş ediniyim, yeni arkadaşlarım olsun gibi durumlarla geçeceği için iyi arkadaşların arasında daha da başarılı olayım diye bir gayreti olmayacak.

Dediğiniz gibi "dert etmeye gerek yok", boşver gitsin.
siz boyle dersenız biz ölelim hocam :)
6 yılda 3 farklı sehirde yasadık bundan sonra da Allah kerim
sizim cocuklurımız ne yapsın
ben bile dert etmiyorum

Geri