Rotasyon iptal bakan açıkladı

Kodla Büyü
ya ne komik bi ülkeyiz;yapılan herşeyin tek amacı var OY almak!! oy kaybetmemek!!! hele tek başına iktidarı sağlayalım gerisi kolay.. :verymad: bu adamlar düne kadar devlet memurluğun 657 yi kaldırmayı planlıyolardı;rotasyonu 8 yılda yapmayı planlıyolardı;gelinen noktaya bak!!!

Paranız varsa dolar alın. Erken seçim olma ihtimali %99,99...
CHP-AKP koalisyon görüşmelerinin bitmesi beklendi 3 ağustosta görüşmeler bitti. 4 ünde rotasyon kararı açıklandı.

Madem oy istiyorlar şöyle iyileştirme zammı fena olmaz hani... Ama sanmıyorum. Önce rotasyon rotasyon dediler ölümü gösterdiler. Rotastyon iptal denilince eminim halay çekenler vardır şuan...

Re: Ynt: Rotasyon iptal bakan açıkladı

zulfikar1985' Alıntı:
Madem oy istiyorlar şöyle iyileştirme zammı fena olmaz hani... Ama sanmıyorum. Önce rotasyon rotasyon dediler ölümü gösterdiler. Rotastyon iptal denilince eminim halay çekenler vardır şuan...

Tahminin doğru
Halay ne kelime, gsm şebekeleri müjde vermekten kilitlendi.Halayı çekmeye geceyarılarına kadar bol zaman var.
Herkes doğuda 5-6 yıl çalışmış, sonra toplamda 20- 25 yıl puan biriktirmiş, mesleğinin 20 yılı gezmiş sonra ev almış.
Haydi göçebe. gibi gez.

Yahu sormazlar mı adam olana.
Be müslüman il içi - il dışı atamalarda bu sebeple mecburen yer değiştiren insanların hakkı ne olacak ?
Bu nasıl bir kara mekanızmasıdır ?
Ne içiyor bunlar aynısından bizde içsek ya.

Eeee olacağı belliydi. Bu kadar beyinsizce mantıksızca bir olayı bu kadar abartıp insanları mağdur etmenin ne anlamı var dı? 700 bin öğretmen içerisinde bu sene 13 bin kişi rotasyona tabi olacaktı. Bu neyin kafası? Hani deseler di ki memleketin eğitim sistemini yabancılar çökertsin, ancak bu kadar hızlı olabilirdi. Mantıklı ilkeli kararlar almasını beklediğimiz MEB en azından hatasından istemeye istemeye de olsa vazgeçmiş. Umarım bundan sonra beyinleri kullanarak kararlar alınır ve uygulanır. İlk fırsatta öğretmene ayar vermeye çalışmanın, bu kadar insanın ahını almanın ne amacı olabilir ??? Sayın bakan, yusuf tekine koltuğu bıraksın, yada kimlerin sözüyle bu işlere kalkışılıyorsa bıraksın onlar yöntesin MEB'i. Bu iş belli ki dışardan birilerinin dürtmesiyle önümüze geldi, yine birilerinin işin içinden çıkamadığı nlaşılınca vazgeçildi.

Bide similasyon yaptık istenen sonuç elde edilmedi denildi ya hani bari karşınızdaki öğretmen kitlesini salak yerine koymayın. Oy moy yok size...

Rotasyon 8 yıl dendiğinde de, 12 yıl dendiğinde de, 15 yıldan başlayıp 12 yıla inecek dendiğinde de evet çok doğru karar diyen kitle, şimdi iptal edildiğinde de en doğru karar buydu zaten rotasyon gereksizdi diyecektir. :!: :idea: 8)
Rotasyona uğrayacağı için okulunu değiştirenlerin günahını ödeyemeyecek buna sebep olanlar.

Her olayı oy dayandırmamak lazım.
Hükumeti değerlendirecek o kadar olay varken rotasyon durumuna göre oy verecek insanların olduğunu düşünmek istemiyorum.
Eğer varsa yazıklar olsun.

rotasyon nedeniyle il içi tayin istedik içimiz kan ağlayarak.ve iptal haberi geldi.madem meb dönebiliyor kararından o zaman bizede geri dönme hakkı verilsin.inanın aile mutluluğumuz bitti.sabah akşam en iyi dileklerimizi iletiyoruz ilgililere.hakkımızı helal etmiyoruz.ha gittiğimiz yer de de öyle çalışırız varın siz anlayın

COBOL' Alıntı:
zulfikar1985' Alıntı:

Tahminin doğru
Halay ne kelime, gsm şebekeleri müjde vermekten kilitlendi.Halayı çekmeye geceyarılarına kadar bol zaman var.
Herkes doğuda 5-6 yıl çalışmış, sonra toplamda 20- 25 yıl puan biriktirmiş, mesleğinin 20 yılı gezmiş sonra ev almış.
Haydi göçebe. gibi gez.

Herkes doğuda çalışmıyor hocam.hesabınızdan da pek bişey anlamadım.5-6 yıl doğuda çalışan 20-25 yıl puan biriktiren ve mesleğinin 20 yılı gezmiş birisi de pek rotasyona uğramaz zannımca meslekte 35.yilini doldurmuş oluyor ugrarsa da emekliliği gelmiş bu bahsettiginiz herkesin.pek karşılaşmadım boyle kimselerle.kendi çıkarlarımız için olsun da anlamlı ya da anlamsiz herkes adına konuşan bi milletiz maalesef.
Sonuç olarak hiç doğu görmemiş bürokrat eşleri ve yakınlari çok sayıda bulunmakta.Hiç o güzel okullarindan kimildamayida düşünmemekteler maalesef.zorunlu hizmet afları sayesinde bide üstüne üstlük doğuda görev yapip bu zamana kadar orda burda dolaşan ama hiçbir zaman istedigi okulda çalışma imkani bulamayacak çok sayıda ogretmen arkadasimizin oldugunu da unutmamak lazim.Sürekli normlarin düstugu meslek liselerine gitmek imkansiz hal aliyor.Benim hiç mi hakkım yok o okulda çalişmaya???Sen düzenli bir hayat yaşar iken başkalarının senin durumunda olmaya hiç mi hakkı yok?

Herkes sırası ile, soğuk sulardan içecek ve herkes ne çile çektiyse aynısını 20 - 30 yıl bekleyip çekecek.
Ataması yapılana kadar, her yerde yaparım, vatan millet sakarya,
Sonra
Banane ya.

o kadar insan tayin istedi yer değiştirdi demek istiyorum ama zaten 15 yıl aynı okulda çalışmışlar imdi gittikleri yerlerde kötü değil zaten

Benim anlamadığım nokta şu;

Kimse puanı çok olandan alıp, az olana vereceğiz demedi.

Oooo mesleğe hoş geldin, buyur merkeze de demedi.

12 yılda bir herkes gezecek dedi.

Yani göçebe gibi hep beraber 12 yılda bir gezecektik. Yerin yurdun evin belirsiz.

Okul seçme şansınız yok.
Size sadece 12 yılını dolduranlarla 2 -3 ilçe içinde takas seçeneği sunulmuş.Kaldıki ordada puan üstünlüğü esas.

Yani ortada mesleğe yeni gelen acemilere göre bir yem yok.

Neden heyecanlanıp, başkalarının ve hatta "kendilerinin seyyar tayyar" gibi gezmesini isterler?

Seppuku, bir japon geleneğidir.Kaldı ki japonlar bile seppuku yapmaktan zevk almazlar.Biz neden bunu zevkle ve heyecanla istiyoruz?

Geri