Kürşat_58' Alıntı:
........bu millet bütün sendikları aynı zannediyor. ben TES liyim benim sendikam yanlış yaptığında en büyük tepki kor gerekirse istifa ederim kimsenin kuşkusu olmasın. bizim için onur herşeyden önemlidir. ......
Hocam işte fark burada, "sendikaların hepsi aynı, kendi zamanında o da aynısını yapıyordu" diyorlar, boş laf söylemek kolay, gel de ispatla deyince herkes geri çekiliyor.
Sendikaların hepsi aynı değil, hele günümüzde, kimlerin gerçekten sendikacılık yaptığı (memurun hakkını koruduğu, izin, grev, maaş, ücret alacaklarının peşinde koştuğu), kimin de koltuk ve yandaşlık peşinde koştuğu belli.
Üye olan arkadaşlar hakkatten, gerçekten ve hatta Allah Rızası için sendikalarını sendikacılık yaptığı için savunuyorlarsa memura 3+3 zam verilirken (devletin enflasyon farkını nasıl az veririz diye düşünürken bunlar tamamen feragat ediyorsa) sadece bundan dolayı bile (tabi yaptıkları ve savundukları kanunsuzlukları, haksızlıkları saymıyorum bile internette birsürüsü belgeleriyle var) hala nasıl bu sendikanın üyesi olarak kalabiliyorlar. Herkesin kendi vicdanını sorgulaması gerekir: "Ben gerçekten sendikacılığından dolayı mı buradayım yoksa menfaat beklentisiyle mi?"
Eğer vicdanları 2.sini söylüyorsa o zaman bilmeliler ki dünya menfaatini isteyen Ahiret menfaatini kaybeder. Çok net bir şekilde söyleyebiliyorum, Ahirette ihtiyaç duyacağı Peygamber şefaatini kaybeder. Sonuçta herkese yalan söyleyip, görmezden gelip duymazdan gelip belki kandırabilirsiniz. Ama biliniz ki Yüce Allah'ı kandıramazsınız. Hak olan ne ise doğru olan ne ise adil olan ne ise her gün, her zaman, har şartta onu savunabilmeliyiz.
Bu işin bir de vebali var tabii. Üye olan arkadaşlar demesinler ki (vicdanlarını bile menfaat uğruna satanlar) "Kime ne canım ben üyeyim, kimseye de bir zararım yok, günahsa bana günah, ben hesabımı öbür dünyada veririm"....
Yok öyleee.... 1.si hesap vermenin kolay veya katlanılabilir olduğu düşüncesine hiç kapılmayın. Çünkü sorulacak soruların hesabını vermek dünyada yaşayan va yaşamış olan bilmem kaç trilyon insanın hiç bir tanesinin bile katlanamayacağı bir şeydir. 2.si kimseye zararı olmadığını söyleyen sayın üye, sen bu (Allah'ın emrine, kanununa, adaletine, hakkına karşı gelen ve apaçık inkar eden) sendikaya üye olduğun için bu kanunsuzluklar devam ediyor. Çünkü maalesef ki senin gibi (Allah'tan korktuğunu söyleyen ama öbür tarafta Allah'ın hakkını çiğneyen) o kadar çok insan var ki, sizler bir araya gelince hak peşinde koşan insanlardan sayıca daha fazla oluyorsunuz. Ve Hak peşinde koşan insanların devlet kanunu önünde yetkisiz kalmasına sebep oluyorsunuz.
Bakın güzel kardeşlerim ben çok net bir insanım her şeyi herkesin anlayabileceği şekilde ve en kısa haliyle söyleyiveririm. Benim mantığım düz mantıktır, bir şey varsa vardır, yoksa yoktur, aaa şimdi yokta birazdan getirecem olmaz bir şey (Hak için) doğruysa doğrudur yanlışsa yanlıştır, yaa yanlış ama şimdilik böyle felan değil..
Ben diyorum ki "Kanunsuzluğu savunan, destek olan, taraf olan veya ses çıkarmayan şahsi (dünyevi) menfaati için torpil yapan, yaptıran, hakkı çiğneyen kim olursa olsun BETER OLSUN inşallah, bu dünyada da öbür dünyada da yüzü yerden yukarıyı kalkmasın inşallah, böyle insanların da bunların soyundan gelenlerin de memlekete faydası zaten olmaz, soyları kurusun inşallah, benim hak, adalet. kanun, kural, eşitlik peşinde çalışmamı engelleyen en başta benim hakkımı yiyen böyle insanlar bin türlü beter olsun inşallah....
Ben bunları söylüyorum. Ben eğer bunları söylerken taraf tutuyorsam, dünyevi menfaatim için söylüyorsam, kendi çıkarlarım için, torpilim için, ayrımcılığım için söylüyorsam zaten (Tövbe haşa Allah'ı kandıracak değiliz o insanın dilinde olanı da kabinde olanı da bilir) kabul olmaz biliyorum. Ama bunların helak olmasını HAKK'ın yücelmesi için söylüyorsam o zamanda duam kabul olur. Onu da biliyorum.
Aldırma be adam diyemem aldırırım,
Hakkı tutar kaldırırım....
Gücüm yettiği yere kadar. Ama bilirim ki "Allah doğrularla beraberdir." Siz torpilci tayfa "Allah'a sırtınızı döndüğünüzün, onu ve hakkını, adaletini, eşitlik ilkesini, kanununu çiğnediğinizin" ve hatta daha açık söylemek gerekirse "Ya iyi tamam da güzel Allah'ım bu devir bizim devrimiz, bu devirde böyle, biz geçici süre senin kanunlarını devre dışı bırakıyoruz" dediğinizi biliyor musunuz. Allah bazı dönemlerin değil her dönemin İlahıdır, Kuran bazı dönemlerin değil her dönemin Kitabıdır.
Hani bir söz var, ayet veya hadis emin değilim: "Bir kadın kocasının rızasını almadan (kocası ondan memnuniyetsiz bir haldeyken) yatarsa sabaha kadar melekler ona LANET OKUR." Aynı şekilde ilgili sendikada ki arkadaşlar da bilsinler ki Allah rızası için adaleti savunun bizler ve bu devirde toprağın altında olan binlerce enbiya, evliya, mürşit, peygamberde sizin için aynı şeyi yapıyoruz.
Bence bu töhmetten biran önce kurtulun ve dünyevi sevdalara bulaştığınız için tövbe edin. İnşallah Allah affeder. Haa bir de doğruları savunmak isteyen ama sizin sayıca engellemeleriniz yüzünden savunamayan bizlerin affetmesi lazım. O kolay. Siz yeterki doğruyu bulun.
Saygılar, hörmetler.