cakin' Alıntı:e peki bizim hakkımız ne olacak?
atamamızın olduğu dönemde bütün formatörler yerleşmiş olacak?
biz açıkta mı kalacağız?
bariscan57' Alıntı:NE HAK YANMASI ALTI ÜSTÜ GÖREVLENDİRME ASKERE GİDERİSN YANAR, YÜKSEK YAPASIN YANAR, ROTASYONDA GİDERSİN YANAR. AYNI İL DE İL İÇİ ER DEĞİŞRİRİSİN YANAR. YANAR OĞLU YANAR YANİ TAKMAYIN BU KADAR.
cakin' Alıntı:bariscan57' Alıntı:NE HAK YANMASI ALTI ÜSTÜ GÖREVLENDİRME ASKERE GİDERİSN YANAR, YÜKSEK YAPASIN YANAR, ROTASYONDA GİDERSİN YANAR. AYNI İL DE İL İÇİ ER DEĞİŞRİRİSİN YANAR. YANAR OĞLU YANAR YANİ TAKMAYIN BU KADAR.
Takmayın olur mu hocam?
Herkes sizin gibi düşünsün o zaman.
Sınava girin, ücret yatırın, emek harcayın, sonra da hepsini boşa yapmış olduğunuzu öğrenin.
Basit bir görevlendirme de olsa hakkımızı aramamız gerektiğini düşünüyorum.
bariscan57' Alıntı:cakin' Alıntı:bariscan57' Alıntı:NE HAK YANMASI ALTI ÜSTÜ GÖREVLENDİRME ASKERE GİDERİSN YANAR, YÜKSEK YAPASIN YANAR, ROTASYONDA GİDERSİN YANAR. AYNI İL DE İL İÇİ ER DEĞİŞRİRİSİN YANAR. YANAR OĞLU YANAR YANİ TAKMAYIN BU KADAR.
Takmayın olur mu hocam?
Herkes sizin gibi düşünsün o zaman.
Sınava girin, ücret yatırın, emek harcayın, sonra da hepsini boşa yapmış olduğunuzu öğrenin.
Basit bir görevlendirme de olsa hakkımızı aramamız gerektiğini düşünüyorum.
İYİ HOCAM BENCEDE HAKKINIZI ARAYIN. SİZİN DURMUNUZDA BİRÇOK ARKADAŞ VAR HEM KENDİNİZE HEM BAŞKALARINA FAYDANIZ OLUR.
ANCAK ŞÖYLE ANLATAYIM
1. BÖLGECE HİZMET YAPAN DOĞU GÖREVİNİZ YAPMAMIŞ BİR ÖĞRETMEN ŞUBE MÜDÜRÜ OKUL MÜDÜRÜ MÜDÜR YARDIMICISI HERHANGİ BİRİNİ VEKİL OLARAK YAPARKEN EĞER YILI DOLMUŞSA ROTASYONA TABİ TUTULARAK DOĞUYA GİDERKEN. (ÖĞRETMEN OLARAK) EĞİTİCİ NASIL HAK ARAYABİLCEK MERAK EDİYORUM. ŞUBE MÜDÜRÜ V. GİDECEK EĞTİCİ KALACAK.![]()