sas7979' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
7 yılda 10 okul değiştirenler 10 yılda 1 okulu anlamazlar.. seneye bile nerde olacağımızı bilmeden rotasyon kelimesi çok uzak bize.. meslek lisesindekiler! yavaştan çay makinesinin kutusunu flan bulun, belki şu dolabın köşesinde küçük mutlu bir laptop Ram ı vardır onuda alın..güle güle ağ sistemini kurduğun duvar kanalları.. hoşcakal deepfreez şifresi, okul sitesinde kaldı artık o eski resimler :mrgreen: :mrgreen: daha uzatılır da sonra gari
Bak konu ne, başlığı açan hoca ne sormuş, senin verdiğin cevaba bak var bi hazımsızlık çekememezlik ve o içindeki bastırılamaz eziklik yazık sana rotasyon değilde seni bu kıskançlık bitirir...
bende zaten rotasyon çıksın diye gözüm yollarda kalmıştı.. seçimden önce bu durum çıkınca hatta oy verme güdüm daha da arttı.. bu bendeki eziklik değil, asıl senin içindeki korku ve nefret, bilişim sınıfının koltuğundaki göbekli, koltuğa sıkı sıkıya sarılmış bir pasif.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın değilmi?.. ne zamanki kuyrugunuza basıldı o zaman haa. vay be.. ben sana olacağı söleyim, sen zaten o meslek lisesinden kalkarsın öbür meslek lisesine ötekide senin yerine oturur, körler sağırlar birbirini ağırlar. işte siz evi okula yakın aldınız ya hani, şimdi öteki okula belediye otobüsü bileti ücreti gelecek size.. ben zaten olduğum ortamdan çabuk sıkılıyorum ve bu değişikliği seviyorum..