rotasyona uğrayan arkadaşlar

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
rotasyona uğrayan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorsunuz?

il içi veye il dışı tayin mi yoksa rotasyonu mu bekleyeceksiniz?

ayrıca kurumunuzda kaç yıldır çalışıyorsunuz? hizmet puanımız...

benim 8. yılım hizmet puanım da 196 , bu yıl il içi tayin düşünüyorum...

7 yılda 10 okul değiştirenler 10 yılda 1 okulu anlamazlar.. seneye bile nerde olacağımızı bilmeden rotasyon kelimesi çok uzak bize.. meslek lisesindekiler! yavaştan çay makinesinin kutusunu flan bulun, belki şu dolabın köşesinde küçük mutlu bir laptop Ram ı vardır onuda alın..güle güle ağ sistemini kurduğun duvar kanalları.. hoşcakal deepfreez şifresi, okul sitesinde kaldı artık o eski resimler :mrgreen: :mrgreen: daha uzatılır da sonra gari

ilk rotasyondan yırtarsanız gerisi kolay. sonra pişman olurlar gidenler gittiği ile kalır

faruk8542' Alıntı:
7 yılda 10 okul değiştirenler 10 yılda 1 okulu anlamazlar.. seneye bile nerde olacağımızı bilmeden rotasyon kelimesi çok uzak bize.. meslek lisesindekiler! yavaştan çay makinesinin kutusunu flan bulun, belki şu dolabın köşesinde küçük mutlu bir laptop Ram ı vardır onuda alın..güle güle ağ sistemini kurduğun duvar kanalları.. hoşcakal deepfreez şifresi, okul sitesinde kaldı artık o eski resimler :mrgreen: :mrgreen: daha uzatılır da sonra gari

Bak konu ne, başlığı açan hoca ne sormuş, senin verdiğin cevaba bak var bi hazımsızlık çekememezlik ve o içindeki bastırılamaz eziklik yazık sana rotasyon değilde seni bu kıskançlık bitirir...

sas7979' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

Bak konu ne, başlığı açan hoca ne sormuş, senin verdiğin cevaba bak var bi hazımsızlık çekememezlik ve o içindeki bastırılamaz eziklik yazık sana rotasyon değilde seni bu kıskançlık bitirir...
bende zaten rotasyon çıksın diye gözüm yollarda kalmıştı.. seçimden önce bu durum çıkınca hatta oy verme güdüm daha da arttı.. bu bendeki eziklik değil, asıl senin içindeki korku ve nefret, bilişim sınıfının koltuğundaki göbekli, koltuğa sıkı sıkıya sarılmış bir pasif.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın değilmi?.. ne zamanki kuyrugunuza basıldı o zaman haa. vay be.. ben sana olacağı söleyim, sen zaten o meslek lisesinden kalkarsın öbür meslek lisesine ötekide senin yerine oturur, körler sağırlar birbirini ağırlar. işte siz evi okula yakın aldınız ya hani, şimdi öteki okula belediye otobüsü bileti ücreti gelecek size.. ben zaten olduğum ortamdan çabuk sıkılıyorum ve bu değişikliği seviyorum..

faruk8542' Alıntı:
sas7979' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

bende zaten rotasyon çıksın diye gözüm yollarda kalmıştı.. seçimden önce bu durum çıkınca hatta oy verme güdüm daha da arttı.. bu bendeki eziklik değil, asıl senin içindeki korku ve nefret, bilişim sınıfının koltuğundaki göbekli, koltuğa sıkı sıkıya sarılmış bir pasif.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın değilmi?.. ne zamanki kuyrugunuza basıldı o zaman haa. vay be.. ben sana olacağı söleyim, sen zaten o meslek lisesinden kalkarsın öbür meslek lisesine ötekide senin yerine oturur, körler sağırlar birbirini ağırlar. işte siz evi okula yakın aldınız ya hani, şimdi öteki okula belediye otobüsü bileti ücreti gelecek size.. ben zaten olduğum ortamdan çabuk sıkılıyorum ve bu değişikliği seviyorum..

Benim Meslekte dördüncü yılım ayrıca alakasız alakasız konuşuyosun keşke sende meslek lisesine atansan o zaman görürsün hakkıyla meslek lisesinde iş yapmak senin deyiminle çay makinesinde çay yapmaya benzemez her daim kendini geliştirmen gerektiğini ...ayrıca rotasyon olayını destekliyorum onca yıl tek bir okulda kalmak zaten doğru değil ama sendeki sıkıntı başka senin sıkıntın tef düşmanlığı ona da yapacak bi şey yok zamanında kararını düzgün verecektin paşam..

kendini geliştir ülkenin sana ihtiyacı var da niye olayı tef ayrımına çektin..dostum bende tefliyim.. hatta tef+2 yaptım..görüyorumki hala bi pişkinlik hala ben herşeyi iyi bilirim edaları var..bende çalıştım meslek lisesinde ve eğitimin kalitesi ortada.. burdaki çoğu tefli meslek lisesine zaten gider istese az uzakta olsa..

faruk8542' Alıntı:
kendini geliştir ülkenin sana ihtiyacı var da niye olayı tef ayrımına çektin..dostum bende tefliyim.. hatta tef+2 yaptım..görüyorumki hala bi pişkinlik hala ben herşeyi iyi bilirim edaları var..bende çalıştım meslek lisesinde ve eğitimin kalitesi ortada.. burdaki çoğu tefli meslek lisesine zaten gider istese az uzakta olsa..

Senle tartışmak yersiz, dengesiz konuşuyosun ne dediğin ne olduğun belli değil isyanın neye onu anlamış değilim herşeyi ben bilirim diye en ufak bir ima dahi yok yanlız başlığı açan hoca ne sormuş sen ne cevap vermişsin millete sataşmakla öğretmenlere çamur atmakla eline ne geçecek anlamış değilim..

yav arkadaş ben tartışmak istemiyorum. ben dalga geçmek takılmak gülmek için yazdım.. yazacam.. gülücük ifadeleri var görmüyormusun ilk yazdığımda..

faruk8542' Alıntı:
yav arkadaş ben tartışmak istemiyorum. ben dalga geçmek takılmak gülmek için yazdım.. yazacam.. gülücük ifadeleri var görmüyormusun ilk yazdığımda..
Gülerek konuyu kapatıyorum o halde :D

ne rotasyonu? Bizim branşta rotasyondan etkilenecek arkadaşların çok olmayacağını düşünüyorum.. 8. yılımdayım şu ana kadar çalıştığım okul sayısı 7'yi geçti.. Bilişim normu okullarda hala sıkıntılı... Meslek Lisesi'ne geçtim 3 ay önce lakin bu sefer de öğrenci azlığından dolayı norm fazlası olma durumum oluştu.. O yüzden rotasyon bize gelene kadar ben bi 8 okul daha gezerim :wink:

Benim okulda 9 ogretmeniz. Bu yil kimse rotasyona takilmiyor.
2016 1 kişi,
2017 3 kişi,
2018 1 kişi,
2019 4 kişi rotasyona uğruyor.

Re: Ynt: rotasyona uğrayan arkadaşlar

ferdi' Alıntı:
Rotasyona Destek hiçbir okul kimsenin babasının çiftliği değil :++:
Çocuğunun öğretmenleri değişince çiflik daha bir tatlı olur merak etme.

COBOL' Alıntı:
ferdi' Alıntı:
..
+1
İnsan ebeveyn olunca farklı düşünüyor. Kendi rahatından çok çocuğunun ne kadar etkileneceğini düşünüyor
.........
Rotasyona gelince; bu işten en çok ÇALIŞAN (BÖTE - TEF ayırmadan) öğretmen zararlı çıkacak. Bir kurumda tüm sorunları halledeceksiniz. Sonra gittiğiniz yeni kurumda bir bakacaksınız elde var 0.

BaRBaRYaN' Alıntı:
COBOL' Alıntı:
ferdi' Alıntı:
..
+1
İnsan ebeveyn olunca farklı düşünüyor. Kendi rahatından çok çocuğunun ne kadar etkileneceğini düşünüyor
Gerçektende öyle.Kendim söz konusu olduğunda ne yapalım çalışırız diye düşünüyordum. Ancak oğlumun öğretmeni bu sene 12. Yılını çalışıyormuş. Duyunca çok üzüldük. Ama sanırım yönetmelikte ara sınıf okutan öğretmenlerin öğrencileri mezun edinceye kadar bekleyeceği ile ilgili bir madde var.

Demek ki. 12 yıldan bu yana istediği bir okulda çalışıyorken muhtemelen istemediği bir okula mecbur bırakılacak.
Öğretmenimin motivasyonu nasılsa yolcuyum modundadır.
Yeni gelen de ben buraların nesine geldim türküsünü çağırır.
.
Eğitim işi üç boyutlu satranç oynamaktan çok daha zordur.
.
Aile öğretmen ekonomik durumu

Aile çocuk öğretmen sağlık durumu

Aile öğretmen ev içindeki huzur durumu
Öğretmen çocuk gelecek endişesi

Aynı sınıfta sorunlu yada ailesi sorunlu çocuk bulunması durumu

Sistem deki büyük değişiklikler

YANİ DOKUNDUĞUN ANDA BİLE KIRILGAN BİR BİNADIR EĞİTİM

Geri