Rotasyonda Yeni Ayrıntılar…

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samsat86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

samsat86

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yine edinmiş olduğumuz duyumlara göre ise, yönetmelik bu ayın sonuna veya en geç Nisan ayının ortalarına kadar mutlaka yayımlanacağı belirtilmektedir.Öğretmene rotasyon kademeli geçiş sistemi getirilmiş. Rotasyon kesinlikle kademeli uygulanacaktır.
Öğretmene rotasyon yönetmeliğine göre rotasyon uygulaması kademeli olarak öğretmenlere uygulanacak.İlk yıl 2015 te 12 yılını dolduran rotasyona tabi tutulacak

Temmuz 2014 tarihinde internet ortamında yayılan bir haber ile başladı macera;
Ağustos 2014 tarihinde yayınlanacak kılavuz ile 2014-2015 eğitim öğretim yılında rotasyon olacaktı. Zaman geçti Eylül - Ekim ses seda yok. Laf atıldı, üstüne alınan başladı yorumlara...
Kasım 2014 tarihinde denildi ki kılavuz Aralık ayında çıkacak 10 yıl olacak.
Aralık 2014 tarihinde Ankara'da toplantı yapıldı taslak 12 yıl dendi. 8 yıl çok az kitle çok fazla denildi. Kılavuz Ocak ilk haftası hazır ikinci dönem rotasyon gerçekleşecekti.
Ocak 2014 tarihinde herkes rotasyon bekledi. Haberler Şubat ilk haftası kesinlikle kılavuz gelecek denildi.
Şubat 2014 kılavuz yok Mart 2014 bekleyin denildi.
Mart 2014 "Yine edinmiş olduğumuz duyumlara göre ise, yönetmelik bu ayın sonuna veya en geç Nisan ayının ortalarına kadar mutlaka yayımlanacağı..."

Rica ediyorum okuyun... 8)
http://www.bilgiustam.com/psikolojik-manipulasyon-teknikleri/

bence şimdi olmasa bile önünde sonunda gelecek. "Her gelecek yakındır." :+1:

dorian' Alıntı:
Ağustos 2014 tarihinde yayınlanacak kılavuz ile 2014-2015 eğitim öğretim yılında rotasyon olacaktı. Zaman geçti Eylül - Ekim ses seda yok. Laf atıldı, üstüne alınan başladı yorumlara...
Aralık 2014 tarihinde Ankara'da toplantı yapıldı taslak 12 yıl dendi. 8 yıl çok az kitle çok fazla denildi. Kılavuz Ocak ilk haftası hazır ikinci dönem rotasyon gerçekleşecekti.
Ocak 2014 tarihinde herkes rotasyon bekledi. Haberler Şubat ilk haftası kesinlikle kılavuz gelecek denildi.
Mart 2014 "Yine edinmiş olduğumuz duyumlara göre ise, yönetmelik bu ayın sonuna veya en geç Nisan ayının ortalarına kadar mutlaka yayımlanacağı..."

Kesinlikle katıyorum. Bakanlığı ve öğretmenleri malipüle etmek amacıyla kurulmuş sitelerin uydurma haberleri. Kendi adıma artık o malum sitelerin hiçbir haberine inanmıyorum ama çevremdeki öğretmenlerin %80 i bu haberleri ciddi ciddi tartışıyorlar. Adamların amaçları da bu olsa gerek.

kademeli ilk yıl 15 seneye 14 sonra 13 sonra 12 yıllıklar gidecek diye (12 yılsa sabitlenecek miş ) konuşulmummmuşşş muşşşş ........

bakalım şehir efsanesine döndü olay hadi hayırlısı

dorian' Alıntı:

:+1:

asusv' Alıntı:
bence şimdi olmasa bile önünde sonunda gelecek. "Her gelecek yakındır." :+1:
GELİİİİR GELİİİİRRR... :lol:
Bu memlekette neler yaşandı neler oldu, bu da olur.
Ne YALAKALAR gördük, 1 haftada DÖNEK oldu, VATAN HAİNİ oldu.
Hayaldi gerçek oldu.
Bu rotasyona mı şaşıracak memleketim :wink:
"Nikah masasında bile bu kadar iştahla EVET dememiştik!!!" Şimdi ne oldu????
Ülkemin insanlarının YARISI cahil olmakla suçlandı, diğer yarısı da sadece kendini düşünen BENCİL olmakla suçlu oldu.

Hadi bakalım hep birlikte göreceğiz inşallah ROTASYONU...

bence de seçimden önce değil de sonra çıkma ihtimali daha yüksek gibi

Malum siteler kendi hitini artırmak için sürekli aldıkları duyumlara göre olduğunu iddia ettikleri palavra haberler yapıyor. :verymad:

Duyumlara değil de asıl yetkililerin ulusal basın önünde bizzat yaptıkları açıklamalara bakalım.
Meb müsteşarı Yusuf Tekin en son 2014 Kasım başlarında yaptığı açıklamada 1 hafta 10 güne kadar öğretmen atama yer değiştirme yönetmeliğinin netleşeceğini beyan etmişti.
Üzerinden 4 aydan fazla zaman geçti hala ortada bir yönetmelik yok.

İlgili habere buradan bakabilirsiniz http://www.hurriyet.com.tr/egitim/27508054.asp

Meb de bir yapılan bir yapılanı tutmadığı için rotasyon çıksa bile uygulamada ne olacağını kestirmek güç. Hükümet ve bakan değişikliği olduğunda bazı uygulamalar değiştirilip yerine tamamen farklı bir şeyler icat ediliyor.

Geri