Rotasyonla ilgili soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan light
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

light

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli arkadaşlar malum 8 yıl aynı kurumda çalışanlara rotasyon söz konusu oluyor. Sorum şu; ilköğretim okulları ilkokul ve ortaokul olmak üzere 2012 yılında ikiye ayrıldı. İlköğretim öğretmenlerinin de kadroları ilkokul ve ortaokullara yeniden paylaştırıldı. Örneğin ben 6 yıldır aynı okuldayım ama ortaokul olarak kadrom değişince mebbis kayıtlarında bu göreve başlama tarihim 15 haziran 2012 görünüyor. Ben ve benim gibi olanlar 6 yıllık olarak mı değerlendirilir yoksa kağıt üstünde gerçekleşen kurum değişikliğinden dolayı 2 yıllık oladak mı değerlendiriliriz?

2 sene önce md. yrd. sı rotasyonunda da bu durum konuşulmuştu ama etkilemedi. süresi dolan gitti.

Zaten "Adı değişen, dönüşen veya birleştirilen eğitim kurumlarında geçen süreler de bu hesapta dikkate alınacak." diye madde var .

Adı değişen, dönüşen veya birleştirilen eğitim kurumlarında geçen sürelerin tamamı sekiz yıllık görev süresinin hesabında dikkate alınır.

4+4 sırasında okul değiştirenler yani bulunduğu okulun adı değilde yeni başka okula gidenler hizmeti neasıl sayılacak.bilen varmı arkadaşlar.

arkadaşlar bir soru da ben sorayım.
2006 dan beri aynı okuldayım ancak 2010 ağustos da isteğe bağlı iliçinden başka okula gidip ocak 2011 de tekrar eski okuluma geri özür grubu tayini ile geri döndüm.
şimdi ben 8 yıldır mı bu okuldayım yoksa 3.5 yıldır mı?

phpcoder' Alıntı:
2006 dan beri aynı okuldayım ancak 2010 ağustos da isteğe bağlı iliçinden başka okula gidip ocak 2011 de tekrar eski okuluma geri özür grubu tayini ile geri döndüm.
Aynı kurumda 8 yıldan fazla çalışamaz denmiş.Aralıklı yada aralıksız dememiş.
Artık, Anlayın hocam

phpcoder' Alıntı:

Müdür atamalarında aralıksız denmişti, benzer şekilde soruşturma vb. görev yeri değişip geri dönenlerin, son dönemlerine bakılmıştı. Belki sizin de son 3,5 yıl olabilir.

Geri