Rotasyonlar neden iptal:(

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Yahu dört gözle şu rotasyonları bekliyordum, EBS in şımartıp göklere çıkardığı bir müdür yardımcımız gidecekti ne güzel rotasyonla, niye durdu bu rotasyonlar sinir oldum yaaa:(((Okul müdürü müdür yardımcısı şube müdürü falan lazımsa arkadaşlar alın şunu Allah rızası için ya.

hocam bildiğim kadarıyla bu 4+4+4 mevzusu yüzünden okul müdür ve müdür yard. rotasyonları bu yıl yapılmayacak.

of ya başlıycam bu 4+4 e ozaman bisürü okul müdürü lazım değilmi şimdi kime lazımsa alın üstüne para da veririz vallahi:) Bu bölünen okulların müdürleri kim olacak şimdi?

Bu sene böyle yuok okul bölündüydü, ordan buraya taşındıydı, sınıf öğretmeni kökenli müdür ortaokulda müdür mü olurmuştu, branş öğretmeni kökenli müdür ilkokulda müdür mü olurmuştu, benim kadrom ilkokula kaydı, seninki ortaokulda kaldı, ... gibi köşe kapmacalı şaşırtmalı sorularla geçecek :)

vallahi gerçekten öyle olacak sanırım, sayın Bakanım eğer okuyorsan tek istediğim sınıf öğretmenleri ile bizim aramızdaki binaya kocaman bir duvar çekelim, sınıf öğretmenliği mezunu idarecilerimizi de karşı binaya gönderelim oraya ister müdür olsunlar ister şube müdürü bizden uzakta olmaları yeterli, daha da bişeycik istemiyoruz çok çalışıcaz çok proje yapıcaz çok para toplıycaz bağışçılardan ne isterseniz yapıcaz size söz.

zorla değil şirinlikle elimizden gelen şirinliği yapıcaz isteyerek bağış yapsınlar kendi kendilerine diye:)

Okullar tabela üzerinde bölününce rotasyona gerek kalmadı. 4+4+4 yerleşene kadar bu seneye mahsus diyerek rotasyon yapmadılar. Seneye de unutulur gider aynı yerlerde kalmaya devam ederler.

http://www.memurlar.net/haber/251506/

Meb ve öğretmenleri satan sendikalar toplanıp bir sürü meseleyi tartışmış. İl içini 2 yıla indirmekten hiç bahsedilmemiş. Şube müdürleri ve okul müdürlerinin de rotasyon süresi 8 yıl yapılmak isteniyor. İl içini 2 yıla indirmeleri lazım.

hakkaten yaw biz onu çözümlemekle zaman kaybederken yeni birşeyler bulmak için oyalıyorlarmı bizi yoksam:)

Geri