rs232 girişi sorunu, böyle bir model hiç görmemiştim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
geçenlerde azmettim, uydumu bozdum. flaş bellekten yülediğim abs dosyasından dolyı uydum bozuldu. uydunu televizyona görüntü gönermemesi bir yana kendi gösterge ekranına bile görüntü vermiyor. Kısaca elektrikler kesilmiş gibi tık yok, ama iini açtığımda hiç bir devrede sorun gözükmüyor.
Bende bilgisayaa ağlamayı düündüm....

http://www.hiremcoteknik.com/hiremco-hd ... darka2.jpg

buradaki gibi bir rs232 girşi nerden bulabilirim... Böyle bir giriş hiç görmemiştim.

UTP ethernet tablosunun ucunu sıyır iğneye dola seri porttaki pinlere sok. Soktugun pin dışındaki pinlere değmesin diğer uçlarda uydu halicinin içini acip şemadaki yerlerine temas ettir. Al sana veri transferi için kurulmuş bağlanti. İşini gör kabloyu da at çöpe. İhtiyacın olduğunda tekrar yaparsın. :)

e-konferans' Alıntı:
UTP ethernet tablosunun ucunu sıyır iğneye dola seri porttaki pinlere sok. Soktugun pin dışındaki pinlere değmesin diğer uçlarda uydu halicinin içini acip şemadaki yerlerine temas ettir. Al sana veri transferi için kurulmuş bağlanti. İşini gör kabloyu da at çöpe. İhtiyacın olduğunda tekrar yaparsın. :)

pratik çözüm başarılı olr bence,
usb den de atması gerekir gibi geliyor

emrah1023' Alıntı:
e-konferans' Alıntı:

pratik çözüm başarılı olr bence,
usb den de atması gerekir gibi geliyor

Vakti zamanında lazım olmuştu. Çıkıpta rs232 kablo almaya erindim. Pratik zekayla bu şekilde çözmüştüm. Başarılı da olmuştu.

Geri