uurerol' Alıntı:Ruhumuzun ağırlığı
Rusya'da yapılan araştırmaya göre
insan öldükten hemen sonra ağırlığı(kütle de kullanılabilinir) 28 gram azalır.
Bu azalmanın ruhtan kaynaklandığı düşünülmektedir.
Bu konu İspanyol bir yönetmenin film konusu olmuştur.
Filmin adı da 28'dir.
:++: Eksilen ağırlık demek ki pamukla telafi ediliyorkaybil' Alıntı:insan can verirken altına yapar bence ondan kaynaklanıyordur
Gerçekten mi? Hiç böyle bişey duymadım :shock:kaybil' Alıntı:insan can verirken altına yapar bence ondan kaynaklanıyordur
edersoy' Alıntı:Gerçekten mi? Hiç böyle bişey duymadım :shock:kaybil' Alıntı:insan can verirken altına yapar bence ondan kaynaklanıyordur
uurerol' Alıntı::++: Eksilen ağırlık demek ki pamukla telafi ediliyorkaybil' Alıntı:insan can verirken altına yapar bence ondan kaynaklanıyordur
kaybil' Alıntı:uurerol' Alıntı::++: Eksilen ağırlık demek ki pamukla telafi ediliyorkaybil' Alıntı:insan can verirken altına yapar bence ondan kaynaklanıyordur
Şimdi gülüyoruz da (Allah hayırlı sağlıklı uzun versin hepimize) herkesin o pamuğa ihtiyacı olacak
Kurban kesilirken gördüm tabi ama bu dikkatimi çekmemişti. Allah herkese kolay can vermeyi nasip etsin. Evet bazılarının çok zorlandığını biliyorum.kaybil' Alıntı:edersoy' Alıntı:Gerçekten mi? Hiç böyle bişey duymadım :shock:kaybil' Alıntı:insan can verirken altına yapar bence ondan kaynaklanıyordur
oooo hocam canın çıkması kolay mı en basit örneği hiç kurban kesilirken yanında durdunuz mu onlarda büyük abdest bozarlar
çok güldüm valla uhaha:yadigartbaykal' Alıntı:insanlar öldüğünde ruhumuz gidip rumuz geliyor. işte o 28 gramlık oradaki "hu" hecesinin düşmesinden kaynaklanıyorvolkankey' Alıntı:rumuz mu rumuz ne arar la bazarda
uhaha:volkankey' Alıntı:rumuz mu rumuz ne arar la bazarda
iyiymiş :++:yesimk06' Alıntı:çok güldüm valla uhaha:yadigartbaykal' Alıntı:insanlar öldüğünde ruhumuz gidip rumuz geliyor. işte o 28 gramlık oradaki "hu" hecesinin düşmesinden kaynaklanıyorvolkankey' Alıntı:rumuz mu rumuz ne arar la bazarda
hocamın dediği gibi 28 gram değil 21 gram filmin ismiBaRBaRYaN' Alıntı: