rusça ve ingilizce bilen bebek bakıcısı arıyoruz

Kodla Büyü

Workation

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet sayın meslektaşlarım çevrenizde bu işe uygun biri var mı? ukrayna, gürcistan, polonya ve azerbaycan uyruklu bakıcı varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. maaş 2000 dolar ve üzeri olacak. haftada 5 gün çalışacak.

düzen : varsa dm'den mesaj bekliyorum. ilanlara baktım bulamadım bende buraya da yazayım dedim. :) ya tutarsa ...
geçen filipinli bir bakıcıyla tanıştım ama o sadece ingilizce biliyor. sadece inglizce olsa sıkıntı yok buldum ama bebek dil gelişim döneminde 2 dil öğrenmesi daha iyi olur. taş atıp kolumuz ağrımayacak sonuçta.

Son düzenleme:
sayın hocam 2bin doları biz kazanmıyoruz hesapladım da 69bin yapıyor .. ingilizceyi herkes bilir de rusça zor düşüncem o bebek baya zengin bence dizilerdeki gibi büyüyünce babasının fabrikasının başına geçsin yönetsin
çift maaş arkadaşlar bile ödeyemez birde üzeri yazmışsınız... eğer böyle ise maaşları bırakıp mesleği üç beş dil öğrenelim. olsun bitsin.

Meslektaş? Çift dil bilen bebek bakıcısı arayıp, 2000 dolar maaş teklif ediyorsanız TR'de öğretmen olduğunuzu düşünmek pek olası değil.

Böyle bir ihtiyacı olanın en son soracağı yerlerden biri bilişim öğretmenlerinin ağırlıklı olduğu sitedir.

Rusça bilme, 2000 dolares maaş ödeyecek durumda olmak, zengin olup devlette keyfine öğretmenlik yapanlar hariç bizim çevreye çok yabancı konular😂

Biz vaktiyle daha hortuma musluğu takamazken, forumdaşa helal olsun 2000dolar maas verebilmek büyük iş

evet sayın meslektaşlarım çevrenizde bu işe uygun biri var mı? ukrayna, gürcistan, polonya ve azerbaycan uyruklu bakıcı varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. maaş 2000 dolar ve üzeri olacak. haftada 5 gün çalışacak.
Valla hocam hem İngilizce hem Rusça çok iyi biliyorum. Keşke kadın olsam ve öğretmenliği bırakıp bu iş teklifini kabul edebilsem. Erkek olmaz mı acaba ? Iki dilde de seviyem B2 üzeri. 😁😁😁

Geri