Sözleşme?

Kodla Büyü
Doğuda her yer bekar öğretmen dolu. Bul onlardan birini . Rahat et. Boş ver unut bunu.
Madem aşk yok. Neyin kafasını yaşıyon dostum. Kendine gel.
(Gerçekleri söylemek bazen kötü görüne bilir ama birinin bunu yapması lazım. Bu fedakarlığımı unutma:) )

Tanıştığınız bayanın atanacagindan nasıl emin oldunuz?Acizane tavsiyem. Eğer sevmezseniz o iş yürümez. Sevmeye çalışın bunun için bir aylık süre yeterli olacaktir . Baktınız elektriklenme olmuyorsa ne kendinizi nede onu yipratmayin.

bence bunu bize değil kendine sor eğer seviyorsan ve aşık oldum dersen insan sevdiği için 6 yıla değil 16 yıla bile katlanır. Ha bu dediklerim yoksa 6 saat bile zulüm olur adama.

Kızı atanmadan da kabul et. Belki de evinin hanımı olması daha hayırlıdır. Ayrıca ben bu 6 yıl doğuda çakılı kalma olayının değişeceğini düşünüyorum. Böyle saçma şeyler için hayırlı işleri ertelemeye gelmez.

kardeşim seninki evlilik olsun diye yapılacak bir şey. hic evlenme canini sikmaya değmez mazallah adamda denge koymazlar piaman olursun bu arada çocuk olur kisacasi belli bir süre sonra birbirinizi kesmeye baslarsiniz :puhaha:

kardeşim yüzüne bakınca için kıpır kıpır etmiyorsa asla bu hataya düşme...yoluna feda olabileceğin gülüşleri olsun geresi teferruat :) kal selametle

Türkiye de her an her şey değişiyor. Her yıl farklı bir uygulama 6 yılda 6 kere değişir. Ama iyi mi olur kötü mü olur bilemezsiniz. Biraz da nasip işi

İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.. tavsiyelerinizi dikkate alacağım. İyi ki varsınız ve iyiki böyle bir sitemiz var

cinefil' Alıntı:
İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.. tavsiyelerinizi dikkate alacağım. İyi ki varsınız ve iyiki böyle bir sitemiz var
Hocam sen de iyi ki varsın, inşallah çok mutlu olursun..
bu arada herkes ayrıl dedi :) dikkate alacaksan ayrılman lazım:)

Bugün evlilik programlarını sonuna kadar izledim.Kız diyor ki yanıma yakışan beni taşıyacak birisi olsun.Bunlar ne arıyor??
Sen üniversite bitirdin mi? Kaç tane kitap okudun? Hayattaki ideallerin nelerdir?İleride nasıl çocuklar yetiştirmek istersin en çok hangi çiçekleri seversin ıspanaklı börek yapabilir misin?Çok güzel çay demler misin?Millet birbirine burcunu soruyor beni taşıyacak birini arıyorum laflara bak.Allahım sana şükürler olsun evlenmediğime pişman değilim.

evli ve bayan arkadaşlar da bir şeyler karalasa keşke,bence daha iyi olacağını düşünüyorum.

Sözleşmeliyle evlilik mi sen kadrolusun da ne oldu kardeşim bu nasıl tabir bide evlenmeyi düşünüyorum demişsin. Evlenme hocam sen kıza yazık çünkü

lemmings' Alıntı:
cinefil' Alıntı:
Hocam sen de iyi ki varsın, inşallah çok mutlu olursun..
bu arada herkes ayrıl dedi :) dikkate alacaksan ayrılman lazım:)
Bakalim hayırlısı hocam :)

Hocam evlilik kumar gibi birşey.
Adam 6 yıl flört ediyor. 2 ay sonra boşanıyor.

Aşkla evlenen 2 arkadaşım biri Zonguldaka ötekisi Edirneye gidiyor. Tatilleri zehir. Keşke diyorlar...

Görücü evlenen bir arkadaşım var çevremde tek o mutlu.

cilekes_ogrt' Alıntı:
30 undan sonra aşk olur mu hocam :) bekliyoruz hala büyüklerimiz yol gösterin
Aynı fikirdeyim hocam. Belli bir yaştan sonra zor sanırım gönül işleri. Konuyu açan hocam için şunu söyleyebilirim.Hoşlanıyorsanız, ortak paydada buluşabiliyorsanız1 bazı konularda anlaşabiliyorsanız denemeniz iyidir.inşallah hakkınızda hayırlısı olur .

Sozlesmeli evlilik senin zararina olur.
Evliligin altin kurali..
Sen soz verirsen tutmak zorundasin kadinlar verilen sozleri unutmaz.
Ancak esin soz verirse tutmak zorunda değil

sn hocam seneye atanamadı dıye bırakırsın arkadaşını, bu dusuncelere sahipsen kafanda zaten bitmiş, eğer arkadaşın değerse bence gitmelisin ;)

Geri