süper alışveriş

Kodla Büyü

achillus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar avansas.com 75 tl kdv kargo haric alışverişe 32 gb flash bellek veriyor.

neyse bu beni pek açmadı diyenlere 100 tl (kdv kargo hariç )harcamaya 30 tl indiirm yapan kod OTOSTRT30

kodu kullanırken ödeme sayfasında alta giriyorsunuz karttan cektiginizde doğrudan 30 tl düşüyor.

yani ben dün 120 tl alışveriş yaptım karttan 90 cekti üstünede 32 b flash bellek hediye etti.

varmı itirazı olan :+1: :+1: :+1:

ha buda yetmez diyenlere ve bonus kartı olanlara 50 tl üstü harcamaya 5 tl de bonus veriyor.

süper kampanya kacırmayın derim.

kampanyalar birleşiyor teyit edildi aklınıza takılmasın istiyen siteyi aryıp sorsun. kodu bana özel olarak otostart üyeliğimden mail gelmiş.ama herkes kullanabiliyor

ah bu kampanyalar yaktı beni :)) kartlarda limit kalmadı ...

ibrahim_sadece' Alıntı:
hocam şirket falan diyor

hocam bu daha cok sirketlerin kullandıgı bir site.zaten ürünlere bakarsanız anlarsınız ama ben yukardaki şekilde aldım sorunsuzca.

bir arkadaş nasıl güvenecez demiş internetten alışveriş yaptıgım en güvenilir site.aldıgım ürün kargoda kırılmıstı telefonda söyledim herhangi bir tutanak falan istemeden aynı gün içinde kargo çıkışı yaptılar.

Son günlerde gerçekten güvenilir site konusunda avansas sitesine hizmetlerinden dolayı gerçekten takdiri hakediyor.

endorfinnn' Alıntı:
Alacak bişey bulamadım valla.
Bardak çorba mı alsak naapsak? :)

27 li meyve sularından ,topkek,10 kilo şeker falan aldım,vs aldım :) dayanamadım

alırken kodu aşagıdaki kısma giriyosunuz kredi kartından veya eft secince otomatik 30 tl düşüyor .

bu arada satılık 32 gb flash bellek :))))

achillus' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:

27 li meyve sularından ,topkek,10 kilo şeker falan aldım,vs aldım :) dayanamadım

alırken kodu aşagıdaki kısma giriyosunuz kredi kartından veya eft secince otomatik 30 tl düşüyor .

Hocam çorba, şekerleme, kuruyemiş, çay filan karıştırdım.
toplam 87 lira oldu.
flash belleği ekledim.
Ama kodu girmedim.
Geri dönüş yok sanırım.
Yine de teşekkür ederim.

achillus' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:

Kaça vericeksin bana lazım olur

endorfinnn' Alıntı:
achillus' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:

toplam 87 lira oldu.
flash belleği ekledim.
Ama kodu girmedim.
Geri dönüş yok sanırım.
Yine de teşekkür ederim.

hocam kodu girmen için kdv hariç 100 tl alısveriş yapacaksın.eger kodu girmek istersen siteye telefon ac adamlar 10 numara yardımcı oluyorlar .anında istediğini yapıyorlar.alışverişi iptal ettirirsin veya telefonda üstüne eklemek istediklerini söyle koduda söyle onlar gerekeni yapıyorlar.

bence iptal ettir mesela ben 118 tl alısveriş yaptım kodu girdim 88 tl ödedim..aynı miktar cekildi kartlarımızdan ama ben sizden 30 tllik fazla alışveriş yapmış oldum

achillus' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:
achillus' Alıntı:
endorfinnn' Alıntı:

toplam 87 lira oldu.
flash belleği ekledim.
Ama kodu girmedim.
Geri dönüş yok sanırım.
Yine de teşekkür ederim.

hocam kodu girmen için kdv hariç 100 tl alısveriş yapacaksın.eger kodu girmek istersen siteye telefon ac adamlar 10 numara yardımcı oluyorlar .anında istediğini yapıyorlar.alışverişi iptal ettirirsin veya telefonda üstüne eklemek istediklerini söyle koduda söyle onlar gerekeni yapıyorlar.

bence iptal ettir mesela ben 118 tl alısveriş yaptım kodu girdim 88 tl ödedim..aynı miktar cekildi kartlarımızdan ama ben sizden 30 tllik fazla alışveriş yapmış oldum
Sağolun hocam.

Buzkırıcı' Alıntı:
bizim arkadaşlar da harem altından 6 tane altın aldılar 100tl bonus yüklendi

bonus kartta gittigidiyor 100 tl bonus verdi.ordan harem altından almıştır.bende almıştım

achillus' Alıntı:
arkadaşlar avansas.com 75 tl kdv kargo haric alışverişe 32 gb flash bellek veriyor.

neyse bu beni pek açmadı diyenlere 100 tl (kdv kargo hariç )harcamaya 30 tl indiirm yapan kod OTOSTRT30

kodu kullanırken ödeme sayfasında alta giriyorsunuz karttan cektiginizde doğrudan 30 tl düşüyor.

yani ben dün 120 tl alışveriş yaptım karttan 90 cekti üstünede 32 b flash bellek hediye etti.

varmı itirazı olan :+1: :+1: :+1:

ha buda yetmez diyenlere ve bonus kartı olanlara 50 tl üstü harcamaya 5 tl de bonus veriyor.

süper kampanya kacırmayın derim.
hocam bu 30 tl indirimli kodu kaç kez girme hakkımız var her yazana verecekler mi bu indirimi? ve kampanya ne zamana kadar devam ediyor acaba?

Geri