Sürücü kursu bilirkişi olarak görevlendrlmişim ne yapmalıyım

Kodla Büyü

idemir

Aktif Üye
Arkadaşlar bir sürcü kursu açılmasında simülatör kullanımı için bilir kişi olarak görevlendirilmişim. yarın oraya gideceğim. müfettiş evraklarını hazırlada gel dedi. bende daha önce hiç böyle bir görev yapmadım nasıl bir evrak hazırlamam gerekiyor bilmiyorum böyle bir görevde bulunan varmı? Bir Bilişimci olarak beni neden yazmışlar onuda bilmiyorum.

Hocam, simulatörün her senaryosunu tek tek kontrol edeceksiniz.
genel-etkinlikler-sunum-ve-materyaller-f34/direksiyon-egitimi-simulatoru-uygunluk-raporu-t130277.html bu konuda uygunluk raporu var. O raporu dolduracaksınız. Çıktı alıp yanınızda götürün. Ayrıca flash bellekte de olsun. Müfettişler bilgisayarda doldurmak isteyebilirler. Otomobil ve motosiklet kullanımı için gerçeğe yakın kontroller var. Direksiyon, pedal, diğer kontroller...
Senaryolar da bilgisayar ekranından görünüyor. Onları kontrol edeceksiniz. Bir kişi yardımcı olur size.Kolay gelsin.

Sağol Hocam Çok Teşekkür Ederim...Peki eksikler çıkarsa ne yapacağız. mesela bir kaç tanesi yok o zaman onay vermeyecekmiyiz. Hepsinin tamammı olması gerekir.

bu görevlendirme için ücret alıyor muyuz?Ben de gittim 5 tane falan ama hiç ücret alamadım.

Görevlendirme için ücret yok. Siz işaretliyorsunuz eksik olanlar hakkında müfettişlerle beraber karar veriyorsunuz. Onlar rapor düzenliyorlar.

Hayrımıza sürücü kursuna görevlendirilmişiz.

Hayrına şu makineye bak müfettişin nazını çek. hayrına :verymad:

Geri