Süre kısıtlamalı programları tekrar kurmak mümkünmü?

Kodla Büyü

hastasıyız dede

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar, dün karşılaştığım olaydan sonra mse antivirüse zerre kadar güvenim kalmadı; media marketin sitesinde ürünlere göz atıyordum, ie sayfada bazı şeyleri açmayınca firefoxu açtım, açtığım gibi firefox kullandığımdan dolayı hediye kazanma fırsatı yakaladığımı söyleyen bir sayfa açıldı, ve sonra ardarda sayfalar açıldı, bilgisayar bir garipleşti, bilgisayarımda mse var virüs bulaşmamıştır diye düşünürken kaspersky nin 30 günlük deneme sürümünü indirip güncelledim ve tarttım, bilgisayarda dün tarihli bulaşmış 8-10 tane virüs buldu, daha önce sitede paylaşılmıştı kaspersky nin ana kartı asus olanlarla 1 yıllık ücretsiz kullanma gibi bir anlaşması var, ana kartı asus yapan programda sitede paylaşılmıştı, uyguladım şu an 1 yıl kaspersky kullanacağım.

Şimdi gelelim benim soruma; süre kısıtlamalı programları kullandıktan sonra kaldırıp tekrar kurmaya çalışınca program bu programın bilgisayarımızda daha önce kurulduğunu ve kullanım süresinin dolduğunu anlıyor, bunu neye göre anlıyor, bilgisayarın adı, tanımı, kullanıcı adı vs. değiştirilebiliyor, ana kartın markası, windows şifresi vs. hepsi değiştiriliyor, bu programları süresinden sonra tekrar kullanmak mümkündeğilmidir, bir yolu yok mu?

Hocam youtube da daha once videolarını izlemiştim, bazı yöntemlerle sürekli 30 gun seklinde programları çalıştırabiliyordun,

bulursam linkini de yollarım

Geri