sürekli öğleci olacağım galiba.

Kodla Büyü

e_melek

Site Gezgini
dersimizin zorunlu ve 2 saat olmasına çok ama çok sevindim ama aklıma bir soru takıldı.5 ve 6lar öğleci bizde bu durumda sürekli öğleci olacağım .burdaki okulların çoğu böyle. yıllardan veri sabahçıyım ve sabahçılığı seviyorum. bu mutllulukda olumsuzluk aramaya çalışmıyorumda sürekli öğleci olmasaydık keşke...

Hocam 7-8lere ders seçilirse ve zümren varsa seçmelilere girip sabahçı olabilirsin yine. Ama takıldığın konu bu olsun ders var ya artık yani alışırsın öğleci olmaya da... Yoksa ne sabahçı olabilecektin ne de öğlenci :D .Ben de 2 yıldır sabahçıyım bu sene öğlen gitmek isterim artık...

selcuklu' Alıntı:
Hocam 7-8lere ders seçilirse ve zümren varsa seçmelilere girip sabahçı olabilirsin yine. Ama takıldığın konu bu olsun ders var ya artık yani alışırsın öğleci olmaya da... Yoksa ne sabahçı olabilecektin ne de öğlenci :D .Ben de 2 yıldır sabahçıyım bu sene öğlen gitmek isterim artık...

haklısın hocam tek derdimiz bu olsun!bugünlere şükür sadece küçük çocuğum old. için sabahçılık çok işime geliyordu.

selcuklu' Alıntı:
sabahçılara dersimiz 7 saati geçemez, seçmeli dersler 1 güne toplanması gerekiyor.
hepimiz öylenci olduk, vatana millete hayırlı olsun...

Geri