Sürekli İnternet Problemi

Kodla Büyü

musedip45

Aktif Üye
Yılın başından beri sağlıklı bir bağlantımız olmadı arkadaşlar. İnternet çok yavaş çalışıyor ya da hiç çalışmıyor. Özellikle bilgisayar sınıfı hiç çalışmıyor desem yeridir. Bu durum sizde de böyle mi? Neler yapılabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

benim de aynı derdim var malesef resmen labda hiç bağlantı olmuyor öğretmen bilgisayarı bile öğrenci bilgisayarından daha geç bağlanıyor yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım etsin:(

aynı sorun 2 haftadır bendede var arkadaşlar bağlantı çok yavaş , öğrenci bilgisayarları öğretmen bil. daha hızlı nedendir anlamadım şimdi virüs taraması yaptıyorum bakalım değişecek mi.

Maalesef çözüm yok. Okulda yapmadığım şey kalmadı. Modemin yerini değiştirdim, aradaki fazla kabloları çıkardım, bağlantı kablolarını yeniledim, repeaterleri devreden çıkardım, sistem formatları attım, aklıma gelen herşeyi yaptım;
Sonuçta bağlantı yavaş, yavaş, yavaş...

Okula aldırdığım 2. internet bağlantısını dağıtacağım nerdeyse..

bildiğim kadarı ile ağda ultrasurf kullanılıyorsa ağı meşgul ediyor. eğer switch açıp kapayınca geçici bir süre iyileşme oluyorsa ağ da kullanılan ultrasurf sebep olabilir.

arkadaşar boşuna sorunu kendi bilgisayarlarınızda aramayın sorun mebin verdiği internet hattından kaynaklanıyor.mebin serverları sorunlu.

TTnet in yaptığı çalaışmalar olabilir. Bir haftadır internet evde sürekli kopuyordu. ttneti aradım biraz sitemkar konuştum kapatacağım dedim. Beş dakika sonra arayıp sorun çözüldü dediler portları değiştiriyorlarmış. aramasam öyle devam edecekti şuan en ufak bir kopma yaşamıyorum. özel şirket hali böyle gerisini siz düşünün

Evet sorun TTNET'ten kaynaklanıyormuş. Ben de aradım hattı değiştirdiler. Meğer eski telefon hattımız şu anki hatlarımızı(İki tane internet hattımız var.) desteklemiyormuş. Şu an daha iyi gibi. Hayırlısı bakalım.

ben son 45 günde 7-8 defa sorun mesajı bıraktım. her defasında sorun karşılandı bir daha yaşanmayacak dendi. her defasında yaşandı. hala düzelmedi internetimiz...

Arkadaşlar hakketen bazen gayet iyi çalışıyor bazende çok kötü oluyor inşallah en yakın zamanda düzenleme yaparlar.

mebin interneti yavaş ama bağlanılmayacak gibi de değil...4 portlu modem aldım ve kabloları azaltmaya çalıştım BT sınıfında 3-4 hafta öncesine kadar gayet iyiydi 3-4 haftadır da idare ediyor bizi...

Geri