regulus11' Alıntı:Hatanın nedeni olan program Masaüstü Pencere Yöneticisidir (Desktop Window Manager - dwm.exe). Bu hizmeti durdurmak geçici olarak sorunu çözebilir. Şöyle ki:
Başlat menüsündeki arama kutusuna Hizmetler (ya da services) yazıp ENTER tuşuna basarak Hizmetler penceresine ulaşın. Bu penceredeki listeden Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi'ni bulun. Bu öğe seçili iken araç çubuğundaki Hizmeti Durdur simgesine tıklayın.
Bir de hataya konu olan dll dosyasını internetten bulup mevcut olanla değiştirmeyi deneyebilirsiniz..
en değerli şey bilgidir.regulus11' Alıntı:Hatanın nedeni olan program Masaüstü Pencere Yöneticisidir (Desktop Window Manager - dwm.exe). Bu hizmeti durdurmak geçici olarak sorunu çözebilir. Şöyle ki:
Başlat menüsündeki arama kutusuna Hizmetler (ya da services) yazıp ENTER tuşuna basarak Hizmetler penceresine ulaşın. Bu penceredeki listeden Masaüstü Pencere Yöneticisi Oturum Yöneticisi'ni bulun. Bu öğe seçili iken araç çubuğundaki Hizmeti Durdur simgesine tıklayın.
Bir de hataya konu olan dll dosyasını internetten bulup mevcut olanla değiştirmeyi deneyebilirsiniz..
güncelbznesm_srkn' Alıntı:system32 klasörüne internetten indirdiğim DLL dosyasını atmak istiyorum ama bir türlü izin vermiyor güvenli moddda da denedim olmadı nasıl değiştirecem iki dosyayı yardımcı olabilir misiniz "Taşı ve değiştir" diyorum sürekli yeniden deneyin diyor admin olarak giriyorum halbuki